ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παράταση ενός χρόνου στον Μikhail Boltishor

Ο Υπουργός Εσωτερικών απεφάσισε να παρατείνει για ένα χρόνο την άδεια παραμονής του Ρώσου υπηκόου Μikhail Boltishor στην Κύπρο.

Εντός αυτής της χρονικής παράτασης ο Ρώσος θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για απόκτηση της κυπριακής υπηκοότητας

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Χάσικος δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στην παρουσία και των ΜΜΕ, τον κ. Boltishor, του οποίου η άδεια παραμονής στην Κύπρο λήγει στις 5 Οκτωβρίου 2015 και η περίπτωση του είχε αναδειχθεί μέσα την εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος.

`Οπως αναφέρεται, κατόπιν επισταμένης μελέτης όλων των δεδομένων που περιέχονται στον προσωπικό του φάκελο, η απόφαση του Υπουργού είναι να δοθεί στον κ. Boltishor παράταση στην υφιστάμενη άδεια παραμονής του για ένα χρόνο. Ο Υπουργός τον παρότρυνε επίσης να εκμεταλλευτεί αυτό το χρονικό διάστημα για να υποβάλει αίτηση για απόκτηση της κυπριακής υπηκοότητας καθότι διαμένει στην Κύπρο για διάστημα δέκα περίπου ετών, και η αίτηση του θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα. Ο κ. Boltishor απεδέχθη την πρόταση του ΥΠΕΣ.

Σε δηλώσεις του για το θέμα, ο κ. Χάσικος ανέφερε ότι είχε βοηθήσει ξανά τον Μikhail, όταν απελάθηκε η μητέρα του για λόγους σύναψης εικονικού γάμου και ο ίδιος ως ανήλικος έπρεπε να την ακολουθήσει. Του είχε δοθεί τότε από τον Υπουργό άδεια παραμονής στην Κύπρο για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ο κ. Χάσικος δήλωσε: «Μέσα σε αυτό το διάστημα της παράτασης του ενός έτους θα διαφανεί κατά πόσο ο Μikhail είναι καλός πολίτης και δεν θα αππωθεί- όπως λέμε στην κυπριακή διάλεκτο - επειδή έχουν μπει στο χορό τα ΜΜΕ. Το είπα και στον ίδιο ότι θα κριθεί σύμφωνα με τον νόμο». Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS