ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Ford Fiesta

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός της φετινής Παραμυθούπολης Χριστουγέννων με δώρο ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Ford Fiesta, μια προσφορά του ομίλου Michaels Automotive LTD.

Ο ραδιοφωνικός διαγωνισμός διήρκησε για ένα ολόκληρο μήνα σχεδόν, και στους τρεις ραδιοσταθμούς του ομίλου SPP MEDIA, με, όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετές χιλιάδες συμμετοχές από τους ακροατές και των τριών ραδιοφώνων. Τα συνολικά έσοδα των συμμετοχών θα δοθούν στη μη κυβερνητική εθελοντική οργάνωση «Μωρά Θαύματα».    

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, το μεσημέρι, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Deejay 93.5, Anthony 642, ο διευθυντής και παραγωγός του ΣΠΟΡ FM 95.0 Γιώργος Λογίδης, αλλά και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Love FM 100.7 Chris P, που είναι χορηγός επικοινωνίας της φετινής Παραμυθούπολης Χριστουγέννων, βρέθηκαν στο στούντιο του Love FM 100.7, όπου σε μια ειδική ζωντανή εκπομπή κλήρωσαν το μεγάλο δώρο της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων 2018.

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κ. Μαριάννα Χατζητζώζεφ, όπου σε τηλεφωνική επικοινωνία, οι τρεις παραγωγοί την ενημέρωσαν  ότι είναι η μεγάλη τυχερή ενός ολοκαίνουργιου  Ford Fiesta. Τέλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Michaels Automotive LTD, κ. Λοΐζος Κωνσταντίνου, τόνισε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του διαγωνισμού αφού όλα τα έσοδα θα δοθούν στην εθελοντική οργάνωση «Μωρά Θαύματα».    

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση