ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Παραμένει στα χαμηλά η θερμοκρασία

Ψυχρή αέρια μάζα και ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται αρχικά να δώσουν μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στους μείον 4 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά, αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το απόγευμα στα ανατολικά, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα υπάρχει παγετός.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα ανατολικά παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ από την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά αισθητή άνοδος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση