ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Παραδέχθηκε την συνάντηση, αλλά όχι τον φόνο

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ο 35χρονος για υπόθεση τρίτου φόνου. Με βάση τα όσα ειπώθηκαν από τον ανακριτή της υπόθεσης η υπό διερεύνηση υπόθεση αφορά την Maricar Valdez Arquiola η οποία είναι στην λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα διήμερης κράτησης του υπόπτου.

Τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο

Μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναφερθεί με βάση τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, στους Άγιους Ομολογητές, ήταν το σπίτι της Μαρικάρ όπου εκεί εντοπίστηκε η άδεια παραμονής της, στο σπίτι του υπόπτου εντοπίστηκαν φωτογραφίες της συγκεκριμένης άδειας και ήταν ένα από τα στοιχεία που τον σύνδεσαν με την κοπέλα που αγνοείται.

10:18 - Δεκτό το αίτημα για διήμερη κράτηση. Το Σάββατο θα προσέλθει ξανά ενώπιον του δικαστηρίου για ανανέωση της κράτησης για όλες τις μέχρι στιγμής υποθέσεις. Τέλος διαδικασίας

10:09 - Το Σάββατο θα αιτηθούν ανανέωση για όλες τις υποθέσεις. Ερωτηθείς αν έχει οποιαδήποτε ένσταση, ο κατηγορούμενος απάντησε με άνεση και ψυχραιμία, "όχι". Ο ύποπτος παραδέχθηκε την συνάντηση, αλλά όχι τον φόνο.

10:01 - Σύμφωνα με τον υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη είχε εντοπιστεί στους Άγιους Ομολογητές μια άδεια παραμονής της Μαρικάρ. Είχε στην κατοχή του φωτογραφίες που απεικόνιζαν την άδεια προσωρινής παραμονής της Μαρικάρ. Αναμένεται να ληφθούν περί τις 60 καταθέσεις και πολλές από αυτές με την βοήθεια διερμηνέα. Θα γίνουν περαιτέρω έρευνες στο σπίτι του και εξειδικευμένες έρευνες στα αυτοκίνητα του.

09:57 - Στην αίθουσα του δικαστηρίου ο 35χρονος χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου με δική του απόφαση. Το αίτημα από την αστυνομία είναι για για διήμερη κράτηση. Φόνος εκ προμελέτης και απαγωγή για φόνο, τα αδικήματα εναντίον του

Σε λίγο θα ξεκινήσει η διαδικασία για την υπόθεση του τρίτου φόνου στην όποια φέρεται να έχει εμπλοκή ο κατηγορούμενος.

Ο τρίτος φόνος και τα στοιχεία

Πληροφορίες που έφτασαν στο 24News αναφέρουν ότι ο 35χρονος αντάλλαζε συχνά τηλεφωνικές κλήσεις με γυναίκα, η οποία βρίσκεται στις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα. Πλέον, προκύπτει ότι η συχνότητα των τηλεφωνικών κλήσεων και οι ώρες κατά τις οποίες επέλεγε να συνομιλεί τηλεφωνικά μαζί της, δικαιολογούσαν στην έκδοση του νέου εντάλματος σύλληψης. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, η εν λόγω γυναίκα είναι η Maricar. Βάσει πληροφόρησής μας, συγκεκριμένα τεκμήρια που σχετίζονται με την νεαρή, εντοπίστηκαν σε χώρο του 35χρονου υπόπτου.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν έχει εντοπιστεί σορός, ενώ η νεαρή που ελλείπει από τον Δεκέμβριο του 2017, φαίνεται ότι ήταν στα υπ' όψιν των ανακριτών εξ αρχής.

Απομένουν 10 μέτρα στο φρεάτιο

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, η διερεύνηση του 95% του φρεατίου στο παλαιό μεταλλείο του Μιτσερού και απέμειναν άλλα 10 περίπου μέτρα σε βάθος, τα οποία θα ερευνηθούν αύριο, Πέμπτη, με την βοήθεια μιας μικρότερης κάμερας. Η διαδικασία, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του το απόγευμα ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, αναμένεται ότι θα διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα. Παράλληλα, είπε, μέχρι στιγμής, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το οποίο να κινεί υποψίες.

Μεγάλη Παρασκευή στον Ξυλιάτο

Την δουλειά της και από την λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου ολοκλήρωσε την Τετάρτη η ρομποτική κάμερα της ιδιωτικής εταιρείας που συνέδραμε τις έρευνες. Μέχρι στιγμής, οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, όσον αφορά τις προσπάθειες εντοπισμού της μικρής Sierra, γι' αυτό τίθεται σε εφαρμογή το Plan B.

Σήμερα αρχίζουν οι ετοιμασίες για τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί την Παρασκευή, δηλαδή, το σκάφανδρο. Συγκεκριμένα, ένας δύτης με στολή στην οποία θα διοχετεύεται συνεχώς οξυγόνο με ειδική συσκευή από την επιφάνεια, θα κατέβει στον βυθό για να διεξάγει έρευνα με προσοχή στα κρίσιμα σημεία.

ΠΗΓΗ: 24news

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X