ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πάολα: «Από παιδάκι ήμουν εκκεντρική»

Η Πάολα αναμφισβήτητα θεωρείται από της πιο δυνατές λαικές ερμηνεύτριες του σήμερα. Η ίδια αποκαλύπτει πως από μικρή έκανε τη διαφορά.

«Από παιδάκι έκανα τη διαφορά. Ήμουν αλλοπρόσαλλη, εκκεντρική και πολλά άλλα. Ντρέπομαι, όμως, να μιλήσω για μένα» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Άλλες φορές πετάγονται τα μάτια τους έξω και λένε «τι φόρεσε πάλι αυτή;» και άλλες συμφωνούν και λένε ότι είμαι μια χαρά. Όποτε είχα μια καλή ή μια κακή εμφάνιση το είχα επιλέξει καθαρά εγώ. Οι συνεργάτες είναι φίλοι μου, με γνωρίζουν καλά και με αφήνουν ελεύθερη να επιλέγω ό,τι θέλω γιατί ό,τι και να πουν ξέρουν ότι δεν θα βγάλουν άκρη μαζί μου. Και σιγά μην τρελαθούμε κιόλας για μια εμφάνιση που κρατάει τρεις βδομάδες! Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα σχολιαστώ ποτέ και όταν διάβαζα κριτικές θύμωνα. Ακόμα και τώρα που ξέρω πώς λειτουργεί η σόουμπιζ, μου είναι δύσκολο να το δεχτώ. Ευτυχώς, ο θυμός μου κρατάει μόνο πέντε λεπτά. Ειδικά για τη μητέρα μου ήταν αυτό με τις πλαστικές και ότι είμαι μεγαλύτερη. Κάτι το οποίο δεν ισχύει. Μάλιστα μου έχει πει «όποιος θέλει ας έρθει να με ρωτήσει». Της έχω εξηγήσει ότι δεν πρέπει να ασχολείται και να στενοχωριέται με κάτι τέτοια. Όσο για μένα, με έχει λυπήσει αυτό που λένε ότι ερμηνεύω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά. Η δισκογραφία μου δεν έχει καθαρά λαϊκό, αλλά σύγχρονο λαϊκό χαρακτήρα. Λαϊκό είναι η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Ελένη Βιτάλη, η Χάρις Αλεξίου. Αυτές είναι λαϊκές τραγουδίστριες. Η χροιά της φωνής μου είναι λαϊκής τραγουδίστριας, η συμπεριφορά μου και ο τρόπος που ερμηνεύω, όμως, είναι πολύ διαφορετικά. Δεν είναι λαϊκό τραγούδι αυτό που υπηρετούμε σήμερα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X