ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Υπουργός Άμυνας

Ο πολυσυζητημένος γάμος των τελευταίων ημερών πραγματοποιήθηκε χθες στην Λάρνακα. Ο εν ενέργεια Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Ερμιόνη Πλάτων.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 1,5 χρόνο και είναι ευτυχισμένοι, ενώ την ευτυχία τους έρχεται να συμπληρώσει το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα έχουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο γάμος του ζευγαριού αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού, με 12.000 καλεσμένους. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και μέλη της Κυβέρνησης, όπως η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Επίσης, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε υπουργό εν ενέργεια να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μετρά ασφαλείας στον Ιερό Ναό  Αγίου Λαζάρου της Λάρνακας.

Η νηπιαγωγός Ερμιόνη, έφτασε στην εκκλησία χωρίς καθυστέρηση φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό με άνοιγμα στην πλάτη και μακριά ουρά την όποια κρατούσαν 6 πανέμορφα παρανυφάκια.

Τόσο ο κ. Φωκαίδης όσο και η σύζυγός του ήταν ιδιαιτέρως θερμοί με τους πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να τους ευχηθούν για τον γάμο τους, με τον Υπουργό Άμυνας να είναι περισσότερο ντροπαλός σε σχέση με την όμορφη Ερμιόνη που ήταν πιο άνετη.

Μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο κτήμα Μακένζι. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση