ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πάνος Μεταξόπουλος: «Όταν έχεις κατάθλιψη.. Δε βλέπεις το φως, μόνο το σκοτάδι»

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, άνοιξε την καρδιά του ο Πάνος Μεταξόπουλος, σε μια ευ ’όλης της ύλης συνέντευξη, το πρωί της Πέμπτης (27/0521).

Ο ίδιος, αρχικά μοιράστηκε με τον κόσμο την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ έκανε αναφορά και στην κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.

Πρώτα αναφερόμενος στην ψυχική του υγεία, είπε «Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Δεν ήθελα να το μεταφέρω στους δικούς μου. Περίμενα να γίνει κάτι με τις μέρες. Είναι σαν ένα λάστιχο που μπλέχτηκε. Ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες αργότερα από μια νοσηλεύτρια όταν με βάζανε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είδα όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί. Με είχαν βάλει σε ένα φορείο και χτυπιόμουν σαν το ψάρι. Επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά σκεφτόμουν ότι το σώμα μου αντιδρούσε στην πίεση και μου έλεγε “πάμε να την κάνουμε”. Ήμουν τρεις ώρες στο χειρουργείο. Όλα πήγαν καλά αλλά και μετά το χειρουργείο περιμέναμε να λειτουργήσει το έντερο. Μου έλεγαν να περπατάω συνέχεια αλλά πονούσα πάρα πολύ. Ευτυχώς μετά από 5 μέρες λειτούργησαν όλα. Ξεκίνησα να ξαναϋπάρχω».

Ενώ συνέχισε, παραδεχόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης, λέγοντας «Όταν έχεις κατάθλιψη γιγαντώνεις το πρόβλημα. Δε βλέπεις το φως, μόνο το σκοτάδι. Άνοιξα μια τρύπα στον ουρανό και είπα “πρέπει να προχωρήσεις”. Είχα και δυο γιους, δεν μπορούσα να την “κάνω” μόνος μου. Είχα και τη μάνα μου».

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση