ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πανικοβλημένη για τον κορωνοϊό και η Ελένη Μενεγάκη

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια της τελευταίες μέρες

Με την Ελλάδα να μετρά περίπου 117 κρούσματα κορωνοϊού και έναν άνθρωπο που έχασε την ζωή του εξαιτίας της πανδημίας, επώνυμοι και μη, ξεκίνησαν να πανικοβάλλονται και να ετοιμάζονται για καραντίνα - αν αυτό θεσπιστεί ως αναγκαίο μέτρο. Ανάμεσα στους πανικοβλημένους πολίτες της Ελλάδας, είναι και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φροντίζει μέσα από την εκπομπή της να ενημερώνει το κοινό της για το πώς η ίδια χειρίζεται την κατάσταση.

Πριν από λίγες μέρες, η Ελληνίδα παρουσιάστρια καθώς συζητούσε για τον κορωνοϊό, αποκάλυψε τις συμβουλές έδωσε στη μητέρα της, προκειμένου να προφυλαχθεί από τον ιό μιας και οι μεγαλύτερες ηλικίες είναι και οι πιο ευπαθείς ομάδες για να νοσήσουν. Η ίδια δήλωσε: “Έκανα αυτή την κουβέντα με τη μαμά μου σήμερα το πρωί. Της έλεγα μήπως πρέπει πια να φύγετε να πάτε στο νησί; Γιατί ξέρω κι εγώ… Τα παιδιά μπαίνουν βγαίνουν στο σχολείο, έχετε μια Α΄ ηλικία, εσύ είσαι ευαίσθητη στα κρυώματα τον χειμώνα. Λέω μήπως πρέπει να προστατευτείτε λίγο στο σπίτι σας που είσαστε οι δυο σας; Είναι κουβέντες που κάνουμε όλοι στα σπίτια μας. Δεν είναι ότι στο δικό μου σπίτι λέμε άλλα και στο άλλο σπίτι λένε άλλα”.

Χθες, Πέμπτη 12 Μαρτίου, η γνωστή παρουσιάστρια αναφερόμενη στην αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα ότι είναι θύμα κορωνοϊού, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα, είπε: "Έβλεπα το βιντεάκι της. Εγώ την κοιτούσα και λέω “αυτό το κορίτσι τώρα το βλέπεις, λες ότι είναι άρρωστο;” Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί μην μένουμε σε αυτό, ότι ο άρρωστος είναι κίτρινος, τρέχουνε μύξες, έχει 40 πυρετό… Το έλεγε μόνη της, 37,2 πυρετό. Την έβλεπες εικόνα και δεν καταλάβαινες ότι είναι άρρωστη. Το λέω σαν παράδειγμα, μπορεί και εμείς να είμαστε άρρωστοι και να μην το ξέρουμε. Αυτό θέλω να πω".

Και αν νομίζετε πως μόνο αυτές ήταν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας περί κορωνοϊού, κάνετε λάθος. Η ίδια φρόντισε να μας αποκαλύψει ότι εξοπλίστηκε... με τα απαραίτητα. «Ναι εφοδιάστηκα! Δεν πήγα εγώ. Άλλος άνθρωπος πήγε γιατί εγώ δεν μπορώ είμαι μέσα στο σπίτι με τόσα παιδιά… πάντως τα ψώνια μου τα έχω κάνει», είπε ανάμεσα σε άλλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X