ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

''ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ'' με τη Blue Air

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη τύπου για την "Πτήση αγάπης" με σλόγκαν "ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ” που διοργανώνουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μικρά Θαύματα» μαζί με την αεροπορική εταιρεία Blue Air.  Η πτήση θα γίνεις στις 9 Απριλίου για προσκύνημα στην "Παναγία Τσαμπίκα" στην Ρόδο, θα είναι μονοήμερη και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την αγορά αναπνευστήρα στην Εντατική Μονάδα των νεογνών και πρόωρων  μωρών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

 Το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Μικρά θαύματα" δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την Εντατική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου γιατί όπως είπε και η κ.α Κυριακίδου Πρόεδρος του ιδρύματος το Νοσοκομείο χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στο τμήμα των νεογνών αφού πλέον οι εγκαταστάσεις και αυτά που παρέχει 30 χρόνια τώρα από την δημιουργία του δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες."Όλα αυτά τα πρόωρα βρέφη που έρχονται στον κόσμο πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες ζωής και να αντιμετωπίζονται έτσι. Είναι μαχητές της ζωής" συμπλήρωσε η Πρόεδρος. Η ίδια σε συζήτηση της με τους ιατρούς του νοσοκομείου όταν τους ρώτησε ποια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη του νοσοκομείου αυτή την στιγμή οι ίδιοι της είπαν πως χρειάζονται αναπνευστήρα. Γι'αυτό και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την αγορά του.

Ο Διευθυντής Μarketing του ομίλου SPP MEDIA κ.Δημητρίου είπε πως τα ΜΜΕ πρέπει να γίνονται μεταδότες τέτοιων θετικών ενεργειών και ειδήσεων και να προβάλουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ο κ.Ορθοδόξου πρόεδρος της Οrthodoxou Aviation αποκλειστικού Αντιπροσώπου της Blue Air στην Κύπρο μαζί με τον κ.Constantinescu Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της Blue Air έδωσαν υπόσχεση πως θα συνεχίσουν τέτοιες πρωτοβουλίες αφού είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να προσφέρουν στην κοινωνική ζωή της Κύπρου. Κάτι που είχαν υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή που έφεραν την αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο.Η αγορά των εισιτηρίων και οι κρατήσεις μπορούν να γίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Οrthodoxou Aviation Ltd στο 22755300 από Δευτέρα-Παρασκευή. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Love 100.7FM και η Καθημερινή.

 Μάλιστα ο Κ.Constantinescu μαζί με τον κ.Ορθοδόξου ανακοίνωσαν πως η Κύπρος είναι πολύ εύφορο έδαφος για την εταιρεία τους για αυτό και θα επενδύσουν κι' άλλο. Ανακοίνωσαν  πως από 25 Απριλίου ξεκινάνε απευθείας πτήσεις  Λάρνακα για Λονδίνο.

Μια πτήση γεμάτη αγάπη που όσοι μπορούμε πρέπει να προσφέρουμε για να κάνουμε μαζί αυτό το "Μικρό Θαύμα".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση