ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ούτε η Kate Middleton θα παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Από το 2017 ήταν προγραμματισμένο, να μοιραστούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μια τρυφερή στιγμή, προς τιμήν της αδικοχαμένης «θλιμμένης» πριγκίπισσας.

Με την κατάσταση ανάμεσα στους δύο γιους της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry να παραμένει τεταμένη, και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος να γίνονται την 1η Ιουλίου – ημέρα που θα σηματοδοτούσε τα 60α της γενέθλια.

Αυτό που μοιάζει να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον βρετανικό τύπο σήμερα, είναι ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι για την σχετική εκδήλωση, δεν αναφέρει πουθενά το όνομα της Δούκισσας του Cambridge. Ενώ είναι ήδη γνωστό ότι οι δύο γιοι της Diana πρόκειται να παρευρεθούν με προσκεκλημένους τους, αρκετά μέλη από την βασιλική οικογένεια, την επιτροπή που ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία του αγάλματος, τον γλύπτη Ian Rank-Broadley και τον σχεδιαστής κήπων Pip Morrison.

Με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η απουσία της Kate αναμένεται να απογοητεύσει όσους πίστευαν ότι δρα ως ειρηνοποιός ανάμεσα στα δυο αδέλφια (μετά και την προσπάθειά της στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου).

Ενώ να σημειώσουμε ότι τα αποκαλυπτήρια θα λάβουν χώρα στο ί στο Sunken Garden στο Kensington Palace – το αγαπημένο σημείο της πριγκίπισσας Diana και όπως αναμένεται θα είναι μια πολύ συγκινητική εκδήλωση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση