ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Otherview: Ξεσήκωσαν το κοινό στο MAD VMA After Party

Από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο Galu Seaside στη Λάρνακα, δεν σταμάτησαν λεπτό να φωτογραφίζονται με τους θαυμαστές τους και να χαρίζουν χαμόγελα.

Τα τραγούδια τους να παίζονται παντού με τους ίδιους να χαίρονται την επιτυχία τους. Ο λόγος για τους Otherview, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» τους στο MAD VAM After Party by Cytamobile Vodafone χθες το βράδυ. Η Κρυσταλλία Ρήγα, ο Δημήτρης Ίσαρης και ο Βασίλης Κουμεντάκος ανέβηκαν στο stage του παραθαλάσσιου καλοκαιρινού μαγαζιού λίγο μετά τα μεσάνυκτα και ξεσήκωσαν το κοινό που βρισκόταν από κάτω.

Το δημοφιλές συγκρότημα ερμήνευσε τις πρόσφατές του επιτυχίες όπως το «See you again», όπως επίσης και δικές τους εκτελέσεις σε γνωστά hit από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.

Για περίπου μια ώρα οι Otherview δεν κατέβηκαν από τη σκηνή, ενώ το κοινό χόρευε στους ρυθμούς τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως το τραγούδι των Otherview «I’ m the one» βραβεύτηκε φέτος από τα MAD VMA 2012 ως το καλύτερο dance video clip της χρονιάς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Κύπρο για άλλη μια φορά, μιας και το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις μας στο νησί το νιώθουμε δικό μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε με την αγάπη σας και φυσικά το MAD TV», ήταν τα λόγια της Κρυσταλλίας λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή.

Αυτό το διάστημα οι Otherview κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ τις διακοπές τους θα τις αφήσουν για τον Σεπτέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Otherview  |  MAD VMA After Party  |  Gossip  |  Celeb  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση