ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όταν το Instagram παίρνει φωτιά από τους star

Που βρίσκεται και τί κάνει άραγε ο Σάκης Ρουβάς και σε ποια παραλία ''λιώνει'' τα τελευταία 24ωρα η Δούκισσα Νομικού; Ποια επώνυμη παρέα συναντήθηκε και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram;

Τις τελευταίες ώρες, το Instagram έχει πάρει φωτιά και οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz ''παγώνουν'' και ανεβάζουν την κάθε κίνηση τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος λάτρης των σπορ, με ένα μικρό βίντεο μερικών δευτερολέπτων μας αποκαλύπτει πόσο καλός είναι ακόμα και στο γκολφ. Όσο για τα like και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Στις παραλίες της Μυκόνου ''λιώνει'' τις τελευταίες ώρες η Δούκισσα Νομικού. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και... ο καυτός ήλιος είναι για την εντυπωσιακή παρουσιάστρια η τέλεια συνταγή διακοπών.

Όταν σε μια επώνυμη παρέα υπάρχουν τόσες λαμπερές παρουσίες τότε το μόνο σίγουρο είναι πως το Instagram θα... αναστενάξει. Η σούπερ σέξι Έλλη Κοκκίνου, με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Χάρη Σιανίδη και όχι μόνο συναντήθηκαν στην Βάρκιζα και με μία φωτογραφία μας δείχνουν πως η ζωή θέλει χαμόγελα και θετική ενέργεια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση