ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Όταν η Χριστιάνα Αρτεμίου συνάντησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ένα βιντεάκι που ανέβασε η σελίδα της δημοφιλούς πρωινής εκπομπής του LOVE FM 100.7 «Τάσος Τρύφωνος & Χριστιάνα Αρτεμίου – Κάθε πρωί στο LOVE FM» μας αποκάλυψε ένα αναπάντεχο τετ-α-τετ του Προέδρου Αναστασιάδη με τη Χριστιάνα Αρτεμίου.

Χτες το μεσημέρι οι δημοφιλείς ραδιοφωνικοί παραγωγοί του LOVE FM , βρέθηκαν στο Κοιλάνι για ένα live link από τη «γιορτή του Γλυτζιστού». Στη γιορτή αυτή μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμου , πολλοί απ΄ αυτούς είναι καθημερινοί ακροατές της πρωινής εκπομπής του LOVE FM 100.7.

Ενώ λοιπόν ήταν ζωντανά στον αέρα, το αυτοκίνητο του προέδρου της δημοκρατίας πέρασε μπροστά από το live link του LOVE FM. Το αυτοκίνητο σταμάτησε και η Χριστιάνα Αρτεμίου κατευθύνθηκε προς το παράθυρο του προέδρου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης άνοιξε το παράθυρο και με ένα σύντομο ραδιοφωνικό τετ-α-τετ και ανταλλαγές ατακών απέδειξε γι ακόμα μια φορά το ακομπλεξάριστο στυλ του. «Κύριε πρόεδρε – φάγατε γλυτζιστικό;» ρώτησε η Χριστιάνα για να εισπράξει την αρνητική απάντηση του προέδρου. «Δεν τρωώ γλυκά» της είπε. «Αν φάω εγώ αυτά που αφήσατε θα παρεξηγηθείτε»; «Δεν έχεις ανάγκη εσύ είσαι πολύ γλυκιά έτσι κι αλλιώς». Ο κόσμος φυσικά που παρακολουθούσε το διάλογο απαθανάτιζε τη σκηνή με τα κινητά του τηλέφωνα και γέλασαν με την καρδιά τους με την άνεση και τη φυσικότητα της Χριστιάνας αλλά και το χιούμορ του προέδρου Αναστασιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση