ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όταν η Ελένη Μενεγάκη απαντά σε hate comment στο Instagram

Κάθε φορά που η Ελένη Μενεγάκη ανεβάζει μια φωτογραφία στο Instagram γίνεται ένας μικρός χαμός. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η παρουσιάστρια διατηρεί έναν από τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς στην Ελλάδα, αφού οι followers της φθάνουν σχεδόν το 1 εκατομμύριο. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Ελένη έχει μόνο θαυμαστές, αφού αρκετές είναι οι φορές που βλέπουμε αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, στα οποία η παρουσιάστρια δεν διστάζει να απαντήσει. Και το κάνει με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Αυτή την φορά, η ωραία Ελένη δημοσίευσε μια φωτογραφία της ποζάροντας με την κομμώτριά της και δείχνοντάς μας το νέο της χτένισμα. Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, όμως ανάμεσα στα πολλά κολακευτικά που της έγραφαν οι θαυμαστές της, μια follower της, της έγραψε πως το χρώμα των μαλλιών της είναι ''χάλια'' και η μούρη της είναι ''κατακόκκινη''.

Η Ελένη, όχι μόνο είδε το σχόλιο, αλλά έσπευσε να απαντήσει λέγοντας: ''Kαταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς τα θερμά χρώματα γιατί βλέπω πως προτιμάς τα σαντρέ (είδα την φώτο σου). Όμως αγαπημένη μου, εμένα μου αρέσουν τα θερμά χρώματα και με αυτά είμαι όλη μου την ζωή! Σήμερα με βλέπεις πρώτη φορά; Y.Γ.Αλήθεια, αν σου πει κάποια άγνωστη ότι το χρώμα σου είναι χάλια και σε χλωμιάζει (ότι μου έγραψες δηλαδή), θα πας την άλλη μέρα να κάνεις το δικό μου θερμό ξανθό ή θα κρατήσεις το δικό σου; Καλό χειμώνα!''

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS