ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οπτικά Νικολαϊδη - 90 χρόνια βάζουμε σε όλους γυαλιά

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία τα «Οπτικά Νικολαϊδη» εδώ και 90 χρονια βάζουν σε όλους γυαλία. Με 12 καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό είνα ίσως μια απο τις μεγαλύτερες αλυσίδες Οπτικών Καταστημάτων στην Κύπρο. Η πολύχρονη εμπειρία και ο επαγγελματισμός των «Οπτικών Νικολαϊδη» στη φροντίδα των ματίων καθώς και το εξιδικευμένο προσωπικό, εγγυόνται την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση που θα συναντήσετε στα καταστήματα της αλυσίδας.

Με εισαγωγές πάντα απο τους καλύτερους Οπτικούς οίκους τα καταστήματα των «Οπτικών Νικολαϊδη» σας παρέχουν πλούσιες συλλογές σε γυαλία ηλίου και οράσεως εξυπηρετώντας κάθε γούστο και οικονομική δυνατότητα. Επίλεκτες μάρκες όπως Tom Ford, Roberto Cavalli, Ermenegildo Zegna, Porsche Design, Dsquared, Bikkembergs, Ted Baker, Missoni, Moschino, Vivienne Westwood και άλλες 40 γνωστές και ποιοτικές μάρκες, είναι διαθέσιμες στο κοινό στις καλύτερες τιμές, ξεκινώντας από μόνο €39.00.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα των «Οπτικών Νικολαϊδη» και δείτε πρώτοι τις νέες συλλογές 2016 σε γυαλία ηλίου. Απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια και με 100% προστασία στην υπεριώδη ακτινονοβολία. Τα μάτια σας στους ειδικούς!

Οπτικά Νικολαϊδη - Λευκωσία – Λάρνακα – Λεμεσός . Τηλ:70001222 .

http://nicolaidesopticians.com
https://www.facebook.com/NICOLAIDES-OPTICIANS-327575174442/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X