ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Oops, η Ξανθούλα του GNTM έχει διαφημίσει υαλουρονικό και ιδού η απόδειξη

Δέσποινα Άσπρου

Ενα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που έχουν ξεχωρίσει είναι η Ξανθή Τζερεφού και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.
Το μοναδικό plus size μοντέλο του GNTM, πριν μπει στο σπίτι είχε δουλέψει στον χώρο για έναν χρόνο, ωστόσο, σταμάτησε γιατί είχε κουραστεί να ακούει ότι πρέπει να αδυνατίσει, αν και τότε ζύγισε μόλις 47 κιλά.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Ξανθούλας του GNTM όταν ζύγιζε 47 kg

Η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή της ζητήθηκε αρκετά τόσο στα social media, όσο και στα ΜΜΕ, καθώς με τον δικό της τρόπο ώθησε αρκετές γυναίκες να αγαπήσουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Πρόσφατα ωστόσο έγινε γνωστό κάτι που η αλήθεια δεν περιμέναμε από αυτήν! Όπως κατάλαβες διαβάζοντας τον τίτλο, η Ξανθούλα έχει διαφημίσει στο παρελθόν υαλουρονικό. Επρόκειτο τότε για την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση.

Αναλυτικότερα, το μοντέλο πριν από περίπου τρία χρόνια, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon και έκανε διαφήμιση του υαλουρονικού. Και κάπου εδώ εμείς αναρωτιόμαστε ποιά είναι η άποψη των κριτών – οι οποίοι ως γνωστό είναι έναντια στις αισθητικές επεμβάσεις! Υποθετούμε ότι μάλλον δεν το έχουν πάρει και πολύ σοβαρά, μιας και τα χρόνια πέρασαν και σαφώς η Ξανθούλα ήταν αρκετά μικρή τότε και φυσικά εκτός show!

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X