ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ομολόγησε ο συμμαθητής του 14χρονου

O δράστης της στυγερής δολοφονίας το πρωί της Κυριακής, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ, φαίνεται πως είναι ένας συνομήλικος συμμαθητής του 14χρονου.

Είναι ο ανήλικος που συνόδευε το αδικοχαμένο αγόρι, μετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο, όπου είχε πάει το βράδυ του Σαββάτου για διασκέδαση.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο 14χρονος κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα τα κίνητρα του εγκλήματος. Εξακολουθεί να παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου από νωρίς προσήχθη για εξέταση.

Η αστυνομία έκανε νωρίτερα λόγο για «ερασιτεχνική επίθεση», η οποία δεν φαίνεται να είχε ως στόχο τη ληστεία ή σεξουαλικό κίνητρο. Ο δράστης δεν φρόντισε μάλιστα καν να εξαφανίσει το όργανο του εγκλήματος, το οποίο άφησε κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα. Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.

Ο ιατροδικαστής, μετά την εξέταση του 14χρονου, έκανε λόγο για ανθρωποκτονία, καθώς διαπίστωσε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό του παιδιού και ενδείξεις πάλης.

Ο 14χρονος εντοπίστηκε το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από δήλωση εξαφάνισης των γονιών του. Δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε και ένα τραπεζομάχαιρο.

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν».

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.

Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του. Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση