ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

OMG! Αυτή η ελληνίδα σχεδιάστρια σε μια συνεργασία-έκπληξη με την Victoria's Secret

Μετά τον Olivier Rousteing του οίκου Balmain, η Victoria's Secret συνεργάζεται με ακόμη ένα μεγάλο brand για το πολυαναμενόμενο fashion show της τον Δεκέμβριο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι, αφού αυτό φέρει το όνομα έλληνα σχεδιαστή.

Ο διάσημος οίκος εσωρούχων ενώνει τις δυνάμεις του με την δική μας Μαίρη Κατράντζου, σε ίσως μια από τις πιο απροσδόκητες συνεργασίες μόδας που έχουμε ακούσει πρόσφατα για μια capsule συλλογή για την γραμμή Pink.

Η «βασίλισσα των prints», και Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι γνωστή για τα ανατρεπτικά και μοντέρνα σχέδια της, τα οποία παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου κάθε σεζόν.

“Όλα όσα δημιουργεί η Victoria’s Secret είναι για μια γυναίκα δυναμική που αισθάνεται σίγουρη και διασκεδάζει με αυτά που φοράει”, δήλωσε η Κατράντζου. “Αυτή η συνεργασία θα είναι θαρραλέα, διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη”.

Αν και οι εικόνες της συλλογής θα παραμείνουν κρυφές μέχρι το μεγάλο σόου της Νέας Υόρκης, η Victoria’s Secret μοιράστηκε ένα βίντεο, που υποδηλώνει ότι η συλλογή θα είναι γεμάτη ζωντανά μοτίβα όπως θα περίμενε κανείς από την Κατράντζου.

Δείτε το εδώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση