ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ''Guardians of the Galaxy 2''

To ''Guardians of the Galaxy'' κυκλοφόρησε το 2014 και σάρωσε στο παγκόσμιο box office με έσοδα που άγγιζαν τα $773.3 εκατομμύρια ενώ το budget τους ήταν μόλις $195.9 εκατομμύρια. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει και η συνέχεια της ταινίας. 

Στο σίκουελ, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2017, θα επιστρέψουν όλοι οι πρωταγωνιστές εκτός του Collector, του χαρακτήρα που υποδύεται ο Benicio del Toro. Γι' αυτόν δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες. Ωστόσο, η Pom Klementieff μπαίνει στο καστ στο ρόλο της Mantis, μιας γυναίκας με μαντικές ικανότητες. Ο Kurt Russell, η Elizabeth Debicki και ο Chris Sullivan εντάσσονται επίσης στο καστ σε άγνωστους, μέχρι στιγμής, ρόλους. 

Επιπλέον, πληροφορίες θέλουν τη δεύτερη ταινία να αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για τον πατέρα του Peter Quill (που υποδύεται ο Chris Pratt) ενώ αποκλείστηκε η συνάντηση των πρωταγωνιστών με μέλη των Avengers, φήμη που κάνει τους γύρους του διαδικτύου εδώ και λίγο καιρό. 

 To ''Guardians of the Galaxy 2'', με πρωταγωνιστές τους Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautitsta και τις φωνές των Vin Diesel και Bradley Cooper έρχεται το 2017. Υπομονή μέχρι τότε. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση