ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όλα όσα έγιναν στην ζωή της Ελένης Μενεγάκη το 2014

Η Ελένη Μενεγάκη θεωρείται η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε χρόνο να λέμε πως είναι καλύτερη, όμως η ίδια ξέρει πως να μας τα ανατρέψει όλα και να δώσει πολλή τροφή για σχόλια.

Τι και αν έδωσε ελάχιστες συνετεύξεις μέσα στο 2014 η Ελένη καταφέρνει να είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο χωρίς να έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή! Έχει τον τρόπο της μέσα από τις εκπομπές της να δίνει πιπεράτα στοιχεία που βάζουν φωτιά στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Το 2014 τα είχε όλα για εκείνη όμως την αφήνει με το πιο χαρμόσυνο γεγονός και όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό.

Η χρονιά που πέρασε επιφύλασσε πολλά για την παρουσιάστρια! Από δικαστικές μάχες με τον Γιάννη Λάτσιο, πόλεμο με τους παπαράτσι, έναν επερχόμενο γάμο και μια γλυκιά εγκυμοσύνη!

Τα δικαστήρια με τον Γιάννη Λάτσιο για το σπίτι στα Μελίσσια
Ήταν το θέμα που απασχόλησε τα μέσα για πολύ καιρό και φυσικά αναφερόμαστε στην αγωγή που κατέθεσε ο Λάτσιος εναντίον της τηλεπαρουσιάστριας. Η Ελένη προσπαθούσε να σώσει το οίκημα στα Μελίσσια που κάποτε στέγαζε την κοινή οικογενειακή τους ζωή - και σήμερα γίνεται αντικείμενο οικονομικής διεκδίκησης του πρώην συζύγου της. Το μεταξύ τους χάσμα φαίνεται αγεφύρωτο δυσκολεύοντας κάθε εξωδικαστική λύση αφού κάθε προσπάθεια που έγινε μέχρι στιγμής έπεσε στο κενό. Ο μεν Λάτσιος φέρεται να ζητά πιο πολλά λεφτά απ' ό,τι θεωρεί δίκαιο η άλλη πλευρά, η δε Μενεγάκη φέρεται να έχει ήδη δώσει πολλά. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Το καλοκαίρι στα Άχλα και ο πόλεμος με τους παπαράτσι
Άλλο ένα φιλήσυχο καλοκαίρι προσπάθησε να περάσει η Ελένη Μενεγάκη στο αγαπημένο της νησί, όμως οι παπαράτσι είχαν άλλες βλέψεις. Ώς γνωστόν η παρουσιάστρια τα καλοκαίρια επισκέπτεται την Άνδρο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος. Εκεί η Ελένη περνά ώρες στην θάλασσα με τον αγαπημένο της πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια όμως είχε εκνευρίσει τους παπαράτσι, καθώς δημοσίευε μόνη της υλικό από τις διακοπές της στα social media, κάνοντας τους έξαλλους. Ένα ήσυχο μεσημέρι η Ελένη αγανακτισμένη από τους φωτογράφους δημοσίευσε στο twitter φωτογραφίες των παπαράτσι που την απαθανάτιζαν και τις χαλούσαν τις προσωπικές στιγμές. Φυσικά οι φωτογραφίες αναδημοσιεύτηκαν και επικράτησε πανικός σε όλα τα media.

Η επιστροφή στην εκπομπή και η εγκυμοσύνη
Και εκεί που όλοι περιμέναμε την απόλυτη τηλεοπτική μάχη μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Τατιάνας Στεφανίδου η εγκυμοσύνη της πρώτης εκτόξευσε τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Από τους πρώτους το mustonline.gr παρουσίασε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα και από τότε το θέμα έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Κάποιοι μιλούσαν για δίδυμα, κάποιοι για τρικ της Ελένης και του καναλιού, όμως σήμερα η κοιλιά της είναι εμφανέστατη ενώ μπαίνει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο γάμος με τον Ματέο το 2015
Και για το τέλος αφήσαμε το ευχάριστο γεγονός που ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί το 2015. Η Ελένη φαίνεται στα καλύτερά της, όχι μόνο λόγω εγκυμοσύνης αλλά η προσωπική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο φωτογραφικό φακός εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη στην Θεσσαλονίκη αγκαλιά με τον Ματέο να ανταλλάζουν καυτά φιλιά. Πληροφορίες θέλουν την ίδια να ενδιαφέρεται για γάμο στο εξωτερικό και συγκκεριμένα στο Παρίσι. Είτε ισχύει είτε όχι το 2015 θα το αποκαλύψει όπως όλα αυτά που μας έφερε το 2014 από εκείνη.

Σίγουρα το 2014 ήταν η χρονιά της Ελένης καθώς σε όλα τα επίπεδα είχε επιτυχίες αν και κάποια σκαμπανεβάσματα με το Γιάννη Λάτσιο, τα οποία ξεπέρασε. Μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση η παρουσίαστρια έχει καταφέρει να είναι στο επίκεντρο και κάθε χρόνο να κερδίζει περισσότερο κοινό.

Παραπάνω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από την χρονιά που πέρασε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X