ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Όλα όσα έγιναν σε ένα show υπερπαραγωγή

Με τον καλύτερο τρόπο καλωσόρισαν το καλοκαίρι τα μουσικά βραβεία MAD by Vodafone χθες το βράδυ 14/06.

Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής σκηνής και καλεσμένοι από το εξωτερικό ανέβηκαν στη σκηνή των MAD VMA και χάρισαν στο κοινό ένα ανεπανάληπτο θέαμα από Pop, dance, R‘n‘B, hip-hop μουσική, ερωτικές μπαλάντες χωρίς να απουσιάζει φυσικά το λαϊκό πρόγραμμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Playmen και το επίσημο concept των MAD Video Music Awards 2011, “Out of My Head”. Στην παρέα τους προστέθηκε και ο βραβευμένος Αμερικανός rapper T-Pain με το hit single “Hey Baby”.

Το τρελό πάρτι στη σκηνή των MAD Music Awards συνεχίστηκε με τις Μέλιsses και τους Vegas, να τραγουδούν το summer hit του 1989 της Μαντώ, «Αυτό το καλοκαίρι» σε μια απρόσμενη διασκευή, με τον σταρ της R’n’B, Mohombi και την Κατερίνα Στικούδη να παίρνουν τη σκυτάλη για να ερμηνεύσουν μια πρωτότυπη εκτέλεση του No1 single του Mohombi “Bumpy Ride”. Οι αισθησιακές κινήσεις και των δύο, προθέρμαναν το κοινό για αυτό που θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

Η Νάντια Μπουλέ αποτέλεσε την έκπληξη της βραδιάς, αφού ανέβηκε στη σκηνή όπου ο Δήμος Αναστασιάδης τραγουδούσε τα δικά του «Καλοκαίρια» και η ίδια με τον δικό της πάντα τρόπο ερμήνευσε το περίφημο theme της όπερας Porgy and Bess “Summertime”.

Τα κέφια όλων ανέβηκαν όταν εμφανίστηκε στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα πιο σέξι από ποτέ και με τον Ciprian Robu, σε χορευτικά που έκαναν όλους να παραμιλούν ερμήνευσαν την Ελληνική version του «Fun (O Eh A)», «Παίξε μαζί Μου». Ακόμα και κάποιος να μην βρισκόταν εκεί, μπορεί να φανταστεί την Φουρέιρα να λικνίζεται στους στίχους του τραγουδιού και να τινάζει την πλούσια χαίτη της δεξιά-αριστερά.

 

Η Ήβη Αδάμου μαζί με τον «Μηδενιστή» ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό με το hit των 90ς «Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)».

Ο Μύρωνας Στρατής εμφανίστηκε με τους Stavento και τραγούδησαν επιτυχίες όπως το «Όλα θα πάνε καλά», ενώ αμέσως μετά η στιγμή που όλοι αναμέναμε είχε φτάσει! Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πάλι το θαύμα του και αυτή τη φορά εμφανίστηκε από την οροφή, για να παρουσιάσει ένα medley των μεγαλύτερων dance επιτυχιών από το τελευταίο του άλμπουμ «Παράφορα».

Η Δέσποινα Βανδή μας μετάφερε σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το «Για άλλη μια φορά»

Onirama ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Sanjuro και εκεί ήταν η στιγμή που η σκηνή έπρεπε να αλλάξει για ακόμα μια φορά για να υποδεχθεί τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ερμήνευσε τελευταίες του επιτυχίες όπως επίσης και το «Κλειστά τα Στόματα».

Ο ίδιος αφού αποθεώθηκε από το κοινό, παραχώρησε τη σκηνή στον Κώστα Μαρτάκη με τους Otherview σε ένα σκηνικό παραλίας αυτή τη φορά, ερμηνεύοντας το «The One» και το καλοκαιρινό hit του 2000 «Summer Jam». Στη συνέχεια η αποκαλυπτική Τάμτα βρέθηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το «Oblivion»

Eνώ ο Νίνο εμφανίστηκε στη μέση της αρένας μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα, την οποία μετέφερε το κοινό με τα χέρια του μέχρι το main stage, από όπου και ο Νίνο τραγούδησε το «OK».

Η βραδιά τελείωσε με τον Πάνο Κιάμο και τους φοιτητές που ανέβηκαν στη σκηνή για να διαδηλώσουν με μότο: «Από Δευτέρα».

Το MAD, το πρωτο μουσικο Καναλι, θα εκπεμπει στη κυπρο σε λιγες μερες σε ολα τα κυπριακα σπιτια μεσω της νεας ψηφιακης πλατφορμας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση