ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Όλα έτοιμα για το αποψινό MadWalk by Aperol Spritz

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το απόλυτο fashion music project έρχεται στην Ελλάδα. 

Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί το Madwalk 2016, με μεγάλα ονόματα από το χώρο της μουσικής και της μόδας να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο event και φυσικά φροντίζουν να μας ενημερώνουν για το τι γίνεται στις πρόβες μέσω των social media. 

Όλοι έτοιμοι για απόψε; 

Οι My Excuse και η Αθηνά Οικονομάκου θα εμφανιστούν μαζί με τους Deux Hommes, η Demy με τον Dimitris Petrou, ο Χρίστος Χολίδης με τους MI-RO, η Idra Kayne και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης με τον PARTHENIS, η Ευρυδίκη και ο Αναστάσιος Ράμμος με την Loukia Kyriakou, η Τάμτα με τον Stelios Koudounaris, η Onirama με τον Axel, οι Playmen και ο Χρίστος Μάστορας από τις ΜΕΛΙSSES μαζί με το BSB, o Kώστας Μαρτάκης με MED και ένα πολύ special act μαζί με τον Tsakiris Mallas. 

O Ρώσος τραγουδιστής Sergey Lazarev θα συνοδεύσει το Despina Vandi Collection και η Ελένη Φουρέιρα σε ένα special fashion act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με την BSB, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά

Παρουσιάστρια θα είναι η μοναδική Δέσποινα Βανδή. 

Δείτε τις φωτογραφίες από τα backstage. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση