ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι χειρότερες εμφανίσεις του 2013 στην Κύπρο

Κυρίες που κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να φιγουράρουν στην στήλη του «never again» για την όχι και τόσο πετυχημένη στυλιστική προσπάθεια τους, όχι γιατί δεν κατέχουν το «άθλημα», αλλά γιατί πιστεύουμε ότι μπορούν πολύ περισσότερα.

Η λίστα των πιο κακοντυμένων για τη χρονιά που μας αποχαιρετά είναι αμέτρητη κι εμείς συνοψίσαμε μερικές.

Ρέα Τοφαρίδου 13 Ιανουαρίου 2013
Ξετρελαθήκαμε με το δερμάτινο φόρεμα σε συνδυασμό με την πολυτελέστατη γούνα, τα chunky αξεσουάρ και το έντονο μακιγιάζ, αλλά χαλαστήκαμε αφάνταστα με τις μπότες. Θα σας προτιμούσαμε με στενές, καστόρινες μπότες πάνω από το γόνατο για να ολοκληρωθεί το embellishment look σας. Αχ κυρία Τοφαρίδου, δώστε μας αυτό το look για να παραδεχτούμε το στυλιστικό σας ταμπεραμέντο.

Στέλλα Δημητρίου Vs Χριστιάνα Αριστοτέλους 17 Φεβρουαρίου 2013
Ωραίο το φόρεμα, αλλά αλήθεια, μπουχτίσαμε να το βλέπουμε! Μετά τη Χριστιάνα Αριστοτέλους στα περσινά Gliss Style Awards δεν περιμέναμε να το δούμε ξαναφορεμένο και μάλιστα με τον ίδιο σχεδόν συνδυασμό… Το είδαμε τότε, το θαυμάσαμε, αλλά αλήθεια, φτάνει. Κι αν δεν το θυμάστε εσείς (λάθος σας), το θυμόμαστε εμείς. Αυτή είναι και η δουλειά μας άλλωστε. Φιλάκια!

Ισμήνη Παπακώστα 3 Δεκεμβρίου 2013
Ε, όχι, από εσάς δεν το περιμέναμε. Καλσόν με ανοιχτά μποτάκια; Εσείς έπρεπε να γνωρίζατε ότι ο ένας και μοναδικός απαράβατος κανόνας της μόδας απαγορεύει τα ανοιχτά παπούτσια (κάθε είδους) με καλσόν. Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε ότι λατρέψαμε τη δερμάτινη φούστα σε γκρι απόχρωση, αλλά και αυτή μέχρι που διακρίνεται. Δοκιμάστε να τη συνδυάσετε με κοντό σακάκι και δώστε έμφαση σε αυτήν.

Λουίζα Φιλίππου 21 Ιουλίου 2013
Όσο και να θαυμάζουμε το στυλ και την ομορφιά σας, σε αυτή σας την εμφάνιση μας τα χαλάσατε λίγο. Το συγκεκριμένο φόρεμα θα ταίριαζε απίστευτα στο κόκκινο χαλί των Καννών με πανύψηλες γόβες, διαμάντια στον λαιμό και αυστηρό σινιόν και όχι με ροζ εσπαντρίγιες και casual αξεσουάρ. Κρατήστε το φόρεμα για αυτές τις περιστάσεις και για τις βραδινές σας εξορμήσεις αρκεστείτε σε αεράτα φορέματα, που σας ταιριάζουν πολύ.

Monique Verbadian 8 Σεπτεμβρίου 2013
Θαυμάζουμε το καλογυμνασμένο σας σώμα και το εκλεπτυσμένο σας γούστο. Το outfit όμως που επιλέξατε μπορεί να είναι cool και σέξι, όμως τα σανδάλια σας δεμένα τόσο ψηλά είναι παραφωνία στο σύνολο. Μας έχετε συνηθίσει σε πιο ladylike φορέματα που ταιριάζουν γάντι στη σιλουέτα σας.

Marcella Χατζηγεωργίου 2 Ιουνίου 2013
Θαυμάζουμε την τόλμη σας να συνδυάσετε δερμάτινα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει στον σωματότυπό σας. Αυτό που μας «ξίνισε» όμως είναι το λευκό ψάθινο καπέλο που κάνει όλο το look να μοιάζει ασυγχρόνιστο με τις τάσεις της σεζόν. Σίγουρα θα σας προτιμούσαμε με Fedora καπέλο και οπωσδήποτε σε μαύρη απόχρωση για να χαρίσει στην εμφάνιση το κομψό, γαλλικό touch.

Βαλεντίνα Τσίγκη 3 Νοεμβρίου 2013
Αυτή η μανία να συνδυάζετε ένα χρώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια δεν σας βγήκε σε καλό. Το φόρεμα μας αρέσει και οι μπότες επίσης. Δύο διαφορετικά και εξίσου δυναμικά στοιχεία που έπρεπε να φορεθούν μόνα τους και εννοείται με κάτι πολύ απλό και ουδέτερο. Απαράβατοι κανόνες ντυσίματος που κάθε fashionista γνωρίζει και περιμέναμε το ίδιο από εσάς. Φορέστε τις μπότες με ένα κλασικό μαύρο παντελόνι, μεταξύ μας αποφύγετε να τις συνδυάζετε με φορέματα, και φορέστε το φόρεμα με ένα ζευγάρι κομψές, γυαλιστερές γόβες και δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο για να εντυπωσιάσετε. Καθόλου δύσκολο έτσι;

Δανάη Χρίστου 5 Οκτωβρίου 2013
Και φούστα με φτερά και one shoulder μπλούζα με έντονα μοτίβα και κίτρινο headband; Λίγο υπερβολικό δεν το βρίσκετε; Μας αρέσει η φούστα, αλλά θα την προτιμούσαμε με απλό μπλουζάκι για να εστιάζει κάπου το μάτι και κατά προτίμηση μονόχρωμη. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να συνδυάζετε ανάλογα με τους χρωματικούς τόνους, αυτό γινόταν πολύ παλιά, στον καιρό των γιαγιάδων μας και οφείλω να πω ότι είναι τουλάχιστον παλιομοδίτικο.

Βαλεντίνα Σοφοκλέους 17 Νοεμβρίου 2013
Μέχρι το παντελόνι, το λευκό πουκάμισο και το blazer όλα καλά. Καταλάβαμε ότι θέλατε να βάλετε χρώμα στο σύνολο σας και επιλέξατε το κόκκινο, όχι όμως οποιοδήποτε κόκκινο, αλλά γυαλιστερό κόκκινο! Μια αυστηρή γόβα σε μαύρο χρώμα και μια clutch bag σε αυστηρές γραμμές δεν θα σας φαινόταν πιο ιδανικά; Δοκιμάστε τα και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση