ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι τοπ 6 ψηλότερες τηλεθεάσεις της σεζόν

1.Βάζοντας «Fuego» στην τηλεθέαση

Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης η φετινή Γιουροβίζιον με το κυπριακό κοινό να βρίσκεται κυριολεκτικά καρφωμένο στη μικρή οθόνη! Ο τελικός του Σαββάτου 12 Μαΐου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και καθήλωσε 245.740 τηλεθεατές, ενώ το ποσοστό όσων παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό με ανοιχτές τηλεοράσεις, κατά μέσο όρο, σε κάθε λεπτό της διάρκειάς του, έφτασε και το αμύθητο 94.4%. Ο πρώτος ημιτελικός, με την πρώτη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, προσέλκυσε 158.420 τηλεθεατές, ενώ ο δεύτερος, χωρίς τη συμμετοχή της Κύπρου, έφτασε μόνο στις 65.230 τηλεθεατών.

2.«Σκοράροντας» υψηλά νούμερα

Φέτος διεξάχθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Ρωσία με ένα μήνα αγώνων και φυσικά υψηλών τηλεθεάσεων για το ΡΙΚ2, ξεπερνώντας ακόμα και τις 130 χιλιάδες τηλεθεατών. Όπως ήταν αναμενόμενο ο τελικός, στις 15 Ιουλίου, συγκέντρωσε το περισσότερο ενδιαφέρον, με τη Γαλλία να σηκώνει το τρόπαιο κερδίζοντας την Κροατία με 4-2. Στο δεύτερο ημίχρονο το φίλαθλο τηλεοπτικό κοινό έφτασε τις 177.710 τηλεθεατές, αγγίζοντας το 72.7%. Αντιθέτως το πρώτο ημίχρονο, λόγω της ώρας προβολής, αλλά και επειδή αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι βρίσκονταν ακόμη στις παραλίες, συγκέντρωσε μόνο 123.590 τηλεθεατές. 

3.Ποδόσφαιρο made in Cyprus

Μπορεί η ΑΕΚ Λάρνακας να στέφθηκε κυπελλούχος της σεζόν 2017-18, την Τετάρτη 16 Μαΐου, αλλά νικητής ήταν και ο ΑΝΤ1 που προέβαλε τον εν λόγω αγώνα καταφέρνοντας να ξεπεράσει τις 120 χιλιάδες τηλεθεατών και σπάζοντας αρκετά ρεκόρ του καναλιού! Συγκεκριμένα, το πρώτο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλωνα Λεμεσού συγκέντρωσε 98.030 τηλεθεατές, ενώ το δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να καθηλώσει 128.950 τηλεθεατές, αποδεικνύοντας ότι το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό έχει το ποδόσφαιρο στο αίμα του και προτιμά όχι μόνο τις ξένες αλλά και τις εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. 

4.Επιβιώνοντας στην prime-time

Τι και αν ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» έκανε όλα τα κανάλια να παραμιλούν χαρακτηρίζοντάς τoν «ΤυφώναSurvivor», αφού ξεπερνούσε τις 100 χιλιάδες τηλεθεατών; Ο δεύτερος κύκλος, όμως, πέρασε σχεδόν αδιάφορος αφού το ΣΚΑΪ μάς σέρβιρε ξαναζεσταμένο φαγητό, με τα καθημερινά επεισόδια να φτάνουν λίγο πιο κάτω των 70 χιλιάδων. Με εξαίρεση, βέβαια, την αναμενόμενη πρεμιέρα του ριάλιτι που με το «καλησπέρα σας» κατάφερε να φτάσει τις 127.660 τηλεθεατών αποδεικνύοντάς μας πως ήταν απλώς μόδα και πέρασε!

5.Με σάτιρα στην κορυφή

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια από τις εκπομπές που ξεχώρισαν για τη σεζόν που έφυγε, αφού κατάφερε να διατηρηθεί για αρκετές εβδομάδες στην πρώτη θέση των ΤΟΠ 25 εκπομπών της εβδομάδας, ενώ κάποιες φορές κατάφερε να σπάσει και το φράγμα των 100 χιλιάδων τηλεθεατών. Ο λόγος για τη σατιρική εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, «The Λούης Night Show». Η εκπομπή κατάφερε να σπάσει το προσωπικό της ρεκόρ την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, με το ειδικό καρναβαλίστικο επεισόδιο του σόου όπου φιλοξενήθηκε ο Τόνις Σφήνος.

6.«Μαγειρεύοντας» συνταγές επιτυχίας

Μετά την -όχι και τόσο καλή- πορεία του Λώρη Λοϊζίδη στον Alpha Κύπρου, ο πετυχημένος σεναριογράφος και ηθοποιός επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, στον ΑΝΤ1, για τη νέα του σειρά «La Pasta Pomilώri». Η σειρά ξεχώρισε και διατήρησε όλη τη σεζόν το σταθερό της κοινό αλλά και νούμερα τηλεθέασης χρησιμοποιώντας μια πετυχημένη συνταγή τύπου «Πρώτη Σταγόνα» που είδαμε τις σεζόν 2014-15 και 2015-16. Θεαματική, όμως, ήταν η πρεμιέρα της κομεντί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 που κατάφερε να συγκεντρώσει 111.520 τηλεθεατές, προδιαγράφοντας την επιτυχία της εν λόγω σειράς.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση