ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι νικητές της κυπριακής τηλεόρασης

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα του απολογισμού. Σε μια χρονιά όπου η μυθοπλασία πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ποιοι μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας, ποιοί έκοψαν το νήμα και ποιοι έμειναν στην ίδια τάξη;

 

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

MEGAONE

Ο Τροχός της Τύχης: Όποιος γυρίζει (εδώ και τρεις σεζόν) κερδίζει. Το πετυχημένο δίδυμο Πολυχρονίδης – Νόβα αποδεικνύουν ότι αυτό που κάνουν, το κάνουν καλά, αφού κάθε σεζόν το ελληνικό και το κυπριακό κοινό δείχνει την αγάπη του, χαρίζοντάς τους απλόχερα ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Εννοείται ότι επιστρέφει και του χρόνου, αφού άλλωστε είναι το δυνατότερο «χαρτί» του MegaOne.

Shopping Star: Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην τηλεόραση ήταν θριαμβευτική, αφού με ένα πρωτότυπο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι μόδας κέντρισε το ενδιαφέρον των γυναικών σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντάς της ψηλά νούμερα τηλεθέασης και ένα εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Ραντεβού!: Αν και ξεκίνησε με ενδιαφέρον δεν έκανε την διαφορά και δεν έφερε τα επιθυμητά νούμερα. Είτε λόγω των επαναλαμβανόμενων αστείων του Σεφερλή είτε λόγω προγραμματισμού, το MegaOne έκρινε ότι δεν θα συνεχίσει την προβολή του τηλεπαιχνιδιού.

ΑΝΤ1

Lucky Room: Τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Λιάγκα που, αφού ξεκίνησε τα Σάββατα, έγινε καθημερινό και μετά πάλι τα Σάββατα. Φωνές, βρισίδι και ένα μόνιμο στρες που θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα παρά τηλεπαιχνίδι. Δεν έπιασε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, έτσι ο ΑΝΤ1 Ελλάδος δεν το συνεχίζει.

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου: Το δίδυμο Γρηγόρης Αρναούτογλου – Έκτορας Μποτρίνι, αν και έκανε «κλικ», δεν κατάφερε να διατηρήσει το... αλατοπίπερό του.

ALPHA

Deal: O Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε σε ένα τηλεπαιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Η πετυχημένη συνταγή του «Deal» πέτυχε και στην Κύπρο δίνοντας στην εκπομπή ψηλά νούμερα τηλεθέασης και το εισιτήριο για του χρόνου.

Κάτι Ψήνεται: Αφού ο Alpha είδε την επιτυχία του «Shopping Star», επανέφερε το εν λόγω ριάλτι τηλεπαιχνίδι μαγειρικής με νέα επεισόδια. Όμως το εγχείρημα δεν έπιασε.

Το καλύτερο ζευγάρι: Άλλο ένα ριάλιτι τηλεπαιχνίδι, που πέρασε και δεν ακούμπησε. Λόγω μονοψήφιων αριθμών τηλεθέασης το τηλεπαιχνίδι «κόπηκε» μετά από λίγες εβδομάδες προβολής.

SIGMA

Κάνε Παζάρι: Το τηλεπαιχνίδι με τα πολλά δώρα δεν ξεκίνησε δυνατά, αλλά σιγά-σιγά κατάφερε και κέρδισε το κυπριακό και το ελληνικό κοινό, έγινε πλέον ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια και δίκαια πήρε πράσινο φως για να συνεχίσει και του χρόνου.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ: Ο τροχός της τύχης. Γυρνάει ακόμα με πολλή φόρα.

SHOWS & REALITY

MEGAONE

Star Academy: Πολλή διαφήμιση και τεράστιος προϋπολογισμός για το… τίποτα. Το μουσικό σόου παραγωγής Epsilon δεν άρεσε καθόλου λόγω της κιτς αισθητικής του, του αλαζόνα παρουσιαστή του και της ιδιόμορφης κριτικής επιτροπής του. Και, αφού το σόου λάμβανε μικρά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, το MegaOne σταμάτησε την προβολή του όσο πιο αθόρυβα μπορούσε.

Star Κύπρος 2016: Η ανάθεση της παρουσίασης στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η guest εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά δεν συγκίνησε το κυπριακό κοινό συγκριτικά με τη σεζόν 2015-16, που παρακολουθούσε με περισσότερο ενδιαφέρον το σόου καλλιστείων. Πάντως, ακούγεται ότι το κανάλι του Αρχαγγέλου με τη νέα σεζόν θα αλλάξει το format των καλλιστείων σε σόου 2-3 επεισοδίων.

DanSing Junior 2: Το σόου παιδικών ταλέντων δεν κέρδισε το ενδιαφέρον στο βαθμό που το έπραξε κατά τον πρώτο κύκλο προβολής του. Ίσως ο λανθασμένος προγραμματισμός προβολής του, τα Σαββατοκύριακα, να είναι αυτό που συντέλεσε στη μειωμένη τηλεθέασή του. Το MegaOne δεν ανακοίνωσε ακόμη την επιστροφή της εκπομπής.

SIGMA

Survivor: Το τηλεοπτικό φαινόμενο που ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω σε ολόκληρο το τηλεοπτικό τοπίο! Νούμερο ένα σε τηλεθέαση σε Ελλάδα και Κύπρο, και τους πέντε μήνες προβολής του, χάρισε απλόχερα την πρώτη θέση τηλεθέασης στο Sigma, που τρίβει τα χέρια για τη συνεργασία του με το ΣΚΑΪ. Είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής της σεζόν και, φυσικά, θα επιστρέψει και την επόμενη σεζόν.

The Voice of Greece: Η επιστροφή του μουσικού σόου με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση, σε συνδυασμό με μια φρέσκια κριτική επιτροπή

(Ρουβάς, Μουζουράκης, Μαραβέγιας, Παπαρίζου) αποτέλεσε κλειδί στην επιτυχία. Μπορεί να μη θυμόμαστε τον νικητή, αλλά σίγουρα θυμόμαστε τους πιο πάνω!

The X-Factor 2: Αν και την προηγούμενη σεζόν το σόου ήταν στα πάνω του, φέτος ακόμα και ο Ρουβάς στην παρουσίαση, όπως και η ανανεωμένη κριτική επιτροπή, δεν έσωσε την κατάσταση, αφού το σόου έφερε χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης από τον περσινό κύκλο του.

Junior Music Stars: Το μουσικό σόου για λιλιπούτεια ταλέντα με τον Γιώργο Θεοφάνους στην πρώτη του παρουσίαση. Αν και το σόου ήταν καλά δομημένο, στην Κύπρο δεν κράτησε το κοινό του, αφού πέρασε σχεδόν απαρατήρητο.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ: Survivor. Αμφιβάλλει κανείς;

ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ALPHA

Με Αγάπη Χριστιάνα: Η πρώτη σεζόν της «πολυσυζητημένης μετεγγραφής της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha». Στις αρχές έκανε την διαφορά απέναντι στην Αλεξία Αναστασίου που βρισκόταν στην παρουσίαση του «Όλα για σένα» αλλά αργότερα, με την ανάθεση της εκπομπής στην Ευριπίδου, το κοινό μοιράστηκε. Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή η εκπομπή κράτησε το σταθερό κοινό της, άρα και το εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

MEGAONE

Όλα για σένα: Λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, η παρουσιάστρια άλλαξε και το τιμόνι του μαγκαζίνο του ΜegaOne πέρασε στα χέρια της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, που στην πρώτη της σεζόν τα πήγε πολύ καλά, καταφέρνοντας να ξεπεράσει, αρκετές φορές, τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Τα πολύ καλά νούμερα έφεραν και την ανανέωση για δεύτερη σεζόν.

SIGMA

Love & Style: Εκπομπή κους-κους και μόδας με την Γιώτα Κουφαλίδου στην παρουσίαση κι ένα πάνελ που άλλαζε σύνθεση με τον ίδιο ρυθμό που η Κουφαλίδου άλλαζε χτενίσματα. Το lifestyle κουτσομπολιό δεν έπεισε, η εκπομπή είχε πολύ χαμηλά νούμερα και κόπηκε λίγους μήνες μετά.

ΡΙΚ1

Μαζί: Η Ελίτα Μιχαηλίδου σε εκ βαθέων συζητήσεις με τους διάφορους καλεσμένους της για θέματα υγείας, παιδείας, θρησκείας κτλ. Η Ελίτα κάνει ρεκτιφιέ στην εκπομπή και επιστρέφει την επόμενη σεζόν με μια ακόμα πιο γυναικεία εκπομπή προσπαθώντας να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Νικητής της σεζόν: Όλα για σένα. Γιατί δεν άφησε τη μάχη για την απογευματινή τηλεθέαση να μετατραπεί σε κούρσα με ένα γκανιάν.

πηγή: Τηλεώρες

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση