ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι νικητές και όλα όσα έγιναν στα MAD VMA 2013

Με μια πραγματικά εντυπωσιακή έναρξη πραγματοποιήθηκε χθες η επετειακή απονομή των Mad Video Music Awards by Cytamobile –Vodafone στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο παλιό Φάληρο. Το στάδιο γέμισε από πολύ νωρίς ασφυχτικά από τους fans του απόλυτου μουσικού καναλιού, οι οποίοι περίμεναν να δουν και να απολαύσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Λαμπεροί προσκεκλημένο και τα περισσότερα αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής έγιναν ένα με το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού και όλοι μαζί απόλαυσαν και γιόρτασαν τα δέκα επιτυχημένα χρόνια του θεσμού.


Εντυπωσιακή ήταν και η έναρξη του παρουσιαστή των βραβεύσεων Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος εξέπληξε ευχάριστα το κοινό, κάνοντας την εμφάνισή του μέσα από μπαλόνια, τα οποία στη συνέχεια έσκασαν οι χορευτές.
Στην επετειακή φετινή διοργάνωση των 10 χρόνων των Mad Video Music Awards by Cytamobile Vodafone οι καλλιτέχνες που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τα βραβεία στις εξής κατηγορίες είναι:

Video Clip Pop

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Demy κέρδισε το βραβείο καλύτερο Video Clip Pop. Μάλιστα κατά την απονομή της φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τη δισκογραφική της εταιρεία, το MAD TV, που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τους συνεργάτες της και φυσικά τους θαυμαστές της. Μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατάφερε να περάσει στη Νομική Σχολή.

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τη χορωδία από το παιδικό χωριό SOS, τραγούδησαν όλoi μαζί μια από τις πρόσφατες επιτυχίες της από το νέο της άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε. Η number one τραγουδίστρια μαζί με την παιδική χορωδία έδωσαν το βραβείο στην κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.


Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης
Στη συγκεκριμένη κατηγορία ο νικητής είναι ο Παντελής Παντελίδης. Ο τραγουδιστής, ευχαρίστησε το κοινό για αυτό το βραβείο όπως επίσης και όλους όσοι πίστεψαν στον ίδιο και στο πάθος του για το τραγούδι.


Το κοινό αμέσως μετά απόλαυσε ένα μοναδικό act από τους Vegas και τον Μύρωνα Στρατή στο πιάνο, ξεσηκώνοντας έτσι τους θαυμαστές τους.
Αμέσως μετά δόθηκε το βραβείο Τραγούδι της χρονιάς (μια νέα κατηγορία για τα πενήντα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο).  Το βραβείο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το τραγούδι «Ποτέ Ξανά».

Ο καλλιτέχνης παραλαμβάνοντας το βραβείο του από την Μαίρη Συνατσάκη και από την Μαρία Μπεκατώρου, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ναταλία Γερμανού, την οικογένειά του αλλά και την δισκογραφική του εταιρεία.

Αμέσως μετά στη σκηνή των 10 χρόνων των Mad Video Music Awards by Cytamobile Vodafone στη σκηνή ανεβαίνουν οι  Τάμτα, Courtney, House Twins και ο Μηδενιστής. Χορευτές με τακούνια και ο Μηδενιστής χωρίς μπλούζα αναστάτωσε τις θαυμάστριες του με τη sexy εμφάνισή του. Από την άλλη εντύπωσε προκάλεσε η Τάμτα με την ολόσωμη από καθρέφτες φόρμα. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του πιο πάνω σκηνικού ο παρουσιαστής της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς, παρακολουθεί στιγμές από τα βραβεία όλα αυτά τα δέκα χρόνια, καθιστός σε μία πολυθρόνα. Ολόκληρο το γήπεδο του Tae Kwon Do, τραγουδά παλιές και καινούργιες επιτυχίες μέσα από τα video clips.

Στην κατηγορία Video Clip Dance, το βραβείο κέρδισαν οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Courtney στο τραγούδι «Party all the time». Ένα τραγούδι το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στην περσινή διοργάνωση. Η Έλενα Παπαρίζου παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, τον χορογράφο τους όπως επίσης και την δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Το βραβείο για το καλύτερο Video Clip Λαϊκό, παρέδωσαν στον Αντώνη Ρέμο, ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο. Ο Αντώνης Ρέμος ευχαρίστησε την δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Καλύτερο Video Clip pop Rock
Το βραβείο κέρδισε ο Γιώργος Σαμπάνης για το τραγούδι του «Ώρα Μηδέν». Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν μέσω video μιας και απουσιάζει από την Αθήνα.

Καλύτερο Video Clip Urban
Φέτος ήταν η χρονιά του Stan να παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο. Ο νεαρός τραγουδιστής συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο, τη δισκογραφική του εταιρεία αλλά και το MAD.

Ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφει στη σκηνή υποδυόμενος αυτή τη φορά τον Παντελή Παντελίδη σε ένα σκαμπό με μια κιθάρα ενώ μπροστά του υπάρχει ένα κάδρο του Youtube, ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή «Συνοδεύομαι».

Μια από τις εκπλήξεις των Mad Video Music Awards by Cytamobile – Vodafone ήταν και η εμφάνιση επί σκηνής της Καίτης Γαρμπή, η οποία μάγεψε το κοινό.

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης
Έλενα Παπαρίζου

Καλύτερο Ντουέτο Συνεργασία

Έλενα Παπαρίζου - Playman.

Καλύτερος Άντρας Καλλιτέχνης
Σάκης Ρουβάς

Καλύτερο Συγκρότημα
Μέλισσες

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος στα βραβείο Mad Video Music Awards by Cytamobile Vodafone προστέθηκε και η κατηγορία για τον Καλύτερο Καλλιτέχνη για την Κύπρο. Φέτος οι νικητές της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι το συγκρότημα Vegas. Οι Vegas ευχαρίστησαν τους Kύπριους θαυμαστές τους και το MAD. Το βραβείο παρέδωσε στους Vegas η παρουσιάστρια και μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου.

Fashion Icon σε Video Clip
Το βραβείο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα η οποία για άλλη μια φορά έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση επί σκηνής. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Από μελαχρινή η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανθιά.

Καλλιτέχνης της Χρονιάς
Αντώνης Ρέμος


Video Clip της Χρονιάς
Σάκης Ρουβάς

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξαν οι διοργανωτές της 10 απονομής των Mad Video Music Awards by Cytamobile –Vodafone στο κοινό που κατέκλεισε το χώρο του κλειστού γηπέδου Tae Kwon Do στο παλιό Φάληρο. Για το τέλος τη σκηνή των MAD VMA μοιράστηκαν οι Παντελής Παντελίδης, Stan και Ελένη Φουρέιρα οι οποίοι τραγούδησαν όλοι μαζί την μεγάλη επιτυχία του Παντελίδη «Δεν ταιριάζετε σου λέω». Το κοινό απλά τους αποθέωσε ενώ δεν σταμάτησαν να τους απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Χορηγός μετάδοσης είναι η Cytamobile-Vodafone
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση