ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι μητέρες γιόρτασαν στο The Mall of Cyprus!

Το The Mall of Cyprus γιόρτασε την «Ημέρα της Μητέρας» διοργανώνοντας ένα απολαυστικό διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες και τα παιδιά, στην Πλατεία της Μάνας το Σάββατο 9 Μαΐου, και εντός του The Mall of Cyprus την Κυριακή 10 Μαΐου.

Τόσο η Πλατεία της Μάνας όσο και το εσωτερικό του The Mall of Cyprus μετατράπηκαν σε ιδιαίτερους χώρους χαράς, εκπλήξεων και δημιουργίας αποκλειστικά για μαμάδες και παιδιά με πολλές δραστηριότητες όπως, δημιουργίες και χειροτεχνίες, παιδότοπο, Live Link των σταθμών Radio Dj και Love Fm, αλλά και πολλές προσφορές για όλα τα καταστήματα του Mall, καθώς και εκπτωτικά κουπόνια για το κατάστημα ομορφιάς Glow, αλλά και για τα εστιατόρια και τις καφετέριες.

Οι μαμάδες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους στο ειδικό photobooth παίρνοντας τις πιο ασυνήθιστες πόζες, αλλά και μπροστά από το ειδικό back drop κρατώντας τις αγαπημένες τους μαμαδίστικες ατάκες, όπως και να κάνουν τατουάζ «I love you mum» σε σχήμα καρδιάς. Παράλληλα, τα παιδιά δημιούργησαν για τις μαμάδες τους το πιο γλυκό δώρο που δεν ήταν άλλο από μια ευχετήρια κάρτα με το αποτύπωμα τους.  

Με τις συγκεκριμένες εορταστικές εκδηλώσεις το The Mall of Cyprus βρήκε τον πιο ευχάριστο και πρωτότυπο τρόπο να μοιραστεί τον σεβασμό και την αγάπη για όλες τις μαμάδες, αποδεικνύοντας ότι μάνα είναι μόνο μία!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS