ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Έβελυν στο MTN Madwalk 2017

To MTN Madwalk 2017 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με σχεδιαστές και τραγουδιστές να δίνουν ρέστα στη σκηνή και ανεβάζοντας τη διάθεση του κοινού στα ύψη. 

Η Έβελυν Καζαντζόγλου κατάφερε για ακόμα μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με 8 υπέροχες εμφανίσεις στη σκηνή και στο yellow carpet. 

Λίγο πριν την έναρξη, εμφανίστηκε στο yellow carpet με ένα άσπρο δαντελένιο jumpsuit Anice, κοσμήματα και τσάντα Swarovski και custom made Sante παπούτσια. 

Για τη φαντασμαγορική έναρξη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, επέλεξε ένα σούπερ σέξι μαύρο φόρεμα MI RO. 

Στη συνέχεια φόρεσε μία μπεζ δημιουργία Deux Hommes που συμπλήρωσε με Sante custom made, κοσμήματα Swarovski και πέρλες Michelle Massoura, ενώ για την επόμενή της εμφάνιση επέστρεψε στο brand Anice σε μία ολόσωμη φόρμα με sequins σε απόχρωση του ροζ και του πορτοκαλί, Sante παπούτσια και κοσμήματα. Swarovski. 

Ακολούθησε μία μάξι bohemian δημιουργία Suitcase με custom made ζώνη Frangos και κοσμήματα Swarovski. 

Για την επόμενη εμφάνιση φόρεσε ένα μάξι μαύρο φόρεμα δια χειρός Marianna Damianou, μποτάκια Diesel, ζώνη Nidodileda και κοσμήματα Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski. 

Οι παρουσιαστές σήμαναν το τέλος του 4ου MTN Madwalk, με την Έβελυν να φορά total look Erotokritos, κοσμήματα Swarovski και custom made παπούτσια Sante. 

Στο after party η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα από τη boutique My Ladida, custom made Sante παπούτσια και κοσμήματα Swarovski. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση