ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι διακοπές της Ramona Filip και του Χριστόφορου Τορναρίτη

newsroom must

Ένα μικρό παράδεισο επέλεξε αυτό το καλοκαίρι η Ramona Filip και ο Χριστόφορος Τορναρίτης για τις διακοπές τους. Το ζευγάρι βρίσκεται Amalfi της Νότιας Ιταλίας και όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ramona στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρίσκονται σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη του κόσμου.

Οι δυό τους ταξίδεψαν αρχικά μέχρι την Αθήνα όπου και διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο Arion Reosrt & Spa στη Βουλιαγμένη, ενώ τελικός τους προορισμός ήταν η Ιταλία και συγκεκριμένα ο μαγευτικός αυτός κόλπος της Καμπανίας. Ανεβάζοντας χθες μια φανταστική φωτογραφία στο Instagram η Ramona έγραψε "Ciao tutti (γειά σε όλους) από αυτό τον μικρό παράδεισο", ενώ πριν από λίγο η  γνωστή σοσιαλιτέ μας καλημέρισε απολαμβάνοντας το πρωϊνό της με θέα το υπέροχο τοπίο.

Φυσικά η φωτογραφία που κέρδισε τα περισσότερα likes δεν ήταν άλλη από αυτήν και τον σύζυγό της να περπατούν στο μονοπάτι του ξενοδοχείου Caruso στο οποίο διαμένουν με τη λεζάντα "Η ευτυχία δεν είναι ο προορισμός" διαψεύδοντας μ' αυτόν τον τρόπο τις κακές γλώσσες που τους ήθελαν το τελευταίο διάστημα να περνούν κρίση στο γάμο τους.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X