ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι celebrities σχολιάζουν το δεύτερο debate

Πραγματοποιήθηκε το δεύτερο debate μεταξύ Hillary Clinton και Donald Trump με τα exit polls να δίνουν προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων στην Clinton.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η Hillary συγκεντρώνει το 57% έναντι του 34% του Trump, ωστόσο σύμφωνα με το 63% ο Trump πήγε καλύτερα απ' ότι περίμενε το κοινό. Ανάμεσα σε άλλα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών απολογήθηκε για τα σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες, τα οποία αποκαλύφθηκαν σε video  τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως ήταν φυσικό, οι celebrities παρακολουθούσαν το debate και σχολίαζαν ελεύθερα στο Twitter. Οι περισσότεροι σχολίασαν την απάντηση του Trump στις κατηγορίες περι σεξισμού. Εκείνος είπε ''ήταν απλά λόγια'' και ''κουβέντες των αποδυτηρίων''. 

Emmy Rossum: 
''Δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που υποστηρίζω εκείνη''.

Jessica Chastain: 
''Είναι τόσο άβολο και άκομψο (το debate)''

Leslie Jones: 
''Δεν θα κάνεις την Αμερική ωραία ή ασφαλή ξανά! Τι στο καλό;''

Whoopi Goldberg: 
''Όταν τέσσερις πρώην προέδροι λένε πως δεν κάνεις για την προεδρία...''

J.K. Rowling:
''Λέει ο Trump 'ήταν απλά λόγια''. Αυτή ήταν η δικαιολογία του. Τα λόγια δεν μετρούν, τα γεγονότα δεν μετρούν. Αν δεν μετρούν έχουμε χαθεί''. 

Chelsea Handler: 
''Ελπίζω κάποιος να εξηγεί στη Melania τι συμβαίνει''

Jesse Williams: 
''Ο Trump είναι ο βασιλιάς των άδειων προτάσεων. Δεν δίνει πληροφορίες. Σαν να κάνει παρουσίαση στην τάξη όταν δεν έχει διαβάσει τίποτα'' 

Olivia Wilde: 
''Αυτό το ηλίθιο show απλά ακυρώνει την ιδέα πως και οι δύο είναι προβληματικοί. Αυτός είναι βλάκας''

George Takei: 
''Όταν ο Trump λέει ''απλά κουβέντες των αποδυτηρίων'' υπερασπίζεται την πολιτική που παρουσιάζει σαν φυσιολογική τη σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών''. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση