ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι αναρτήσεις των επωνύμων στα social media για τη Λάσκαρη

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στο Πανελλήνιο και όχι μόνο, η είδηση του ξαφνικού θανάτου της λαμπερής, γεμάτης ταλέντο, κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωής Λάσκαρη.

Από την Παρασκευή 18 Αυγούστου, που έγινε γνωστό πως η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτι, τα social media «πήραν φωτιά» από τις συγκινητικές αναρτήσεις των διασήμων οι οποίοι έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Ζωή.

Φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς και θαυμαστές της ηθοποιού, ανάμεσα σ’ αυτούς οι Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Τάσος Τρύφωνος, Φαίη Σκορδά, Τάκης Ζαχαράτος, Απόστολος Γκλέτσος, Κατερίνα Λάσπα, Κατερίνα Καινούργιου, Δούκισσα Νομικού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κώστας Βουτσάς και Γιώργος Τσαλίκης είπαν το δικό τους αντίο στην πάντοτε χαμογελαστή κυρία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μη μπορώντας  να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Δείτε κάποια από τα μηνύματα και τις συγκινητικές αναρτήσεις των επωνύμων.

Κώστας Βουτσάς: «Χάλια είμαι, με κλάματα μιλάω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κρίμα κρίμα κρίμα. Εμείς με τη Ζωίτσα είμαστε οικογένεια, δεν είμαστε συνάδελφοι. Παίζαμε σε όλες τια ταινίες μαζί πάντα, είμαστε αγαπημένοι. Κρίμα το κορίτσι. Από τη Θεσσαλονίκη μαζί ήμασταν, ήμασταν γείτονες, ήταν ένα καταπληκτικό πλάσμα, εύθυμο, χαρούμενο, όλη της τη ζωή ζωντανή. Τα έχασα, δεν το πιστεύω»

Απόστολος Γκλέτσος: «Γενναιο πλασμα με βαθια αισθηματα για το συνανθρωπο ,επεσε και σηκωθηκε πολλες φορες οπως ολοι οι μπροσταρηδες και ταλαντουχοι ......καλη ανταμωση αγαπημενη μας .....ΖΩΙΤΣΑ......»

Διαβάστε ακόμη:

Έτσι αποχαιρέτησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αγαπημένη της μητέρα

Έφυγε από την ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη

Κηδεύεται την Τρίτη η Ζωή Λάσκαρη

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X