ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι 4 γυναίκες που εντυπωσίασαν στη σκηνή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year awards

Tα Man of the Year awards είναι ο πρώτος θεσμός βραβείων στην Κύπρο αλλά και ο μακροβιότερος αφού μετρά 17 χρόνια. Η δημιουργία αυτού του θεσμού ήταν η ανάγκη για την επιβράβευση των αντρών που πρόσφεραν και προσφέρουν με το έργο τους, στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Αν και τα βραβεία αυτά είναι μια βραδιά αφιερωμένη στους άντρες, οι τέσσερις αυτές γυναίκες κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο να κλέψουν τις εντυπώσεις στη σκηνή των Τράπεζα Κύπρου Man of the year awards.

Η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay 93.5, βρέθηκε στη σκηνή για να απονήμει το βραβείο Επιστήμονας της Χρονιάς στον Δρ. Κωνσταντίνο Τζελέπη και τον Γιώργο Βασιλείου (ο οποιός απουσίαζε από την τελετή)μαζί με τον Αλέξη Φωτιάδη Διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

H γλύκια ραδιοφωνική παραγωγός επέλεξε μίνι φόρεμα, δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαιωάννου.Ολοκλήρωσε το look της με μποτάκια τα οποία έκαναν πιο ροκ την εμφάνιση της.


Tην 3η απονομή στον Καλλιτέχνη της χρονιάς, τον Χάρη Ζαμπαρλούκο (δεν ήταν "παρών" στην τελετή) έκανε ο Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου με την παρουσιάστρια του TVONE Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μίνι Αline φόρεμα με feathers λεπτομέρειες που φέρει την υπογραφή του Gregory Morfi. Εμπλούτισε την εμφάνιση της με μαύρα σανδάλια με ασημένιες πέτρες.


Το βραβείο Πολιτιστικής Προσφοράς παράδωσαν ο Νίκος Χριστοδουλίδης, απερχόμενος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και από 1η Μαρτίου Υπουργός Εξωτερικών και η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η παρουσιάστρια ήταν εντυπωσιακή με την Ramon Filip μινι δημιουργία που επέλεξε. Ολοκλήρωσε to look της με διακριτικά κοσμήματα.


Το βραβείο Έλληνας της Χρονιάς απονεμήθηκε στον Ελευθέριο Πετρούνια από τον Αλέξανδρο Παρίση ραδιοφωνικό παραγωγό του Deejay 93.5 και την Νατάσα Πηλείδου η οποία από 1η Μαρτίου θα είναι η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Δημοκρατίας.

Η Νατάσα Πηλείδου έκανε μια προσεγμένη και trendy εμφάνιση στη σκηνή των Τράπεζα Κύπρου Man of the year awards. Επέλεξε Jumpsuit με διακριτικό print από λουλούδια ενώ το κόκκινο κραγιόν ολοκλήρωσε με επιτυχία την εμφάνισή της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS