ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Trump κατεβαίνει ξανά για πρόεδρος το 2024

«Αυτή δεν θα είναι η εκστρατεία μου, αυτή θα είναι η εκστρατεία όλων μας»

newsroom must

Ο Donald Trump ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, διεκδικώντας την προεδρία στις εκλογές του 2024, λέγοντας «Για να ξανακάνω την Αμερική μεγάλη και ένδοξη, απόψε ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών»

Είπε επίσης ότι «όλοι τα πήγαιναν περίφημα» μετά τα τέσσερα χρόνια της θητείας του, «ο κόσμος ήταν σε ειρήνη» και ότι «κράτησε τις υποσχέσεις του». «Πριν από δύο χρόνια ήμασταν ένα μεγάλο έθνος. Και σύντομα θα είμαστε ξανά ένα μεγάλο έθνος», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Η παρακμή της Αμερικής μας επιβάλλει ο Biden και η ριζοσπαστική αριστερά... αυτή δεν είναι μια παρακμή που πρέπει να αποδεχτούμε». Να αναφέρουμε ότι ο πρώην πρόεδρος έδωσε την ομιλία σε ένα ακροατήριο πολλών εκατοντάδων υποστηρικτών, μελών του συλλόγου και συγκέντρωσε τον Τύπο σε μια αίθουσα χορού στο κλαμπ του στη Φλόριντα - πλαισιωμένος από αμερικανικές σημαίες και πανό που έγραφαν: «Κάνε την Αμερική καλή ξανά!».

Μαζί με πολλούς υποστηρικτές του που δεν παρευρέθηκαν στην ομιλία του ήταν και η κόρη του Ivanka η οποία αποφάσισε να μην συμμετάσχει στον προεκλογικό του αγώνα. «Ενώ πάντα θα αγαπώ και θα υποστηρίζω τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω εκτός της πολιτικής αρένας»,είπε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X