ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ο θρίαμβος Τσιτσιπά στον διεθνή Τύπο και η αύξηση των εσόδων του κατά 578.000 ευρώ

Η πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού οπεν μετά και από την σπουδαία του νίκη επί του Μπαουτίστα Αγκούτ έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία μιλούν με θετικά σχόλια για τον 20χρόνο Ελληνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 + 1 πράγματα που μάθαμε από το Instagram του γοητευτικού Στέφανου Τσιτσιπά

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τον 20χρονο Ελληνα να ξετυλίγει χαρίσματα του ταλέντου του με ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και να καταχειροκροτείται από το κοινό σε όλη τη διάρκεια του.

«Τι επίδοση! Ο 20χρόνος Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει στον ημιτελικό του αυστραλιανού Open», γράφει το BBC.

«Το παραμύθι του Στέφανου Τσιτσιπά στο αυστραλιανό Open συνεχίζεται μετά τη νίκη του επί του Μπαουτίστα Αγκούτ», αναφέρει ο Guardian.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού Open

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφαλίζει τη θέση του στους ημιτελικούς του αυστραλιανού Open συνεχίζοντας τις νίκες, μετά τον Ρότζερ Φέντερερ νικά και τον Ρομπέρτο Αγκούτ», μεταδίδει η Daily Mail.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς θερμοκρασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο 20χρονος Έλληνας έγινε ο νεότερος τενίστας που προκρίνεται σε ημιτελικό Grand Slam μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2007 στο US Open. Εκτός από τη δόξα που την αξίζει και με το παραπάνω ο ταλαντούχος τενίστας σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα "Ναυτεμπορική" θα γίνει πλουσιότερος κατά περίπου 578.000 ευρώ μετά τη νέα νίκη του επι του Ισπανού Μπαουτίστο Αγκούστ! Ενώ σύμφωνα με το ίδιες πληροφορίες στην προηγούμενη μεγαλειώδη νίκη του με το διάσημο τενίστα Φεντερέρ προχθές ο Έλληνας αθλητής έλαβε το ποσό των 405 χιλιάδων ευρώ!

Με πληροφορίες από την Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση