ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μένει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης –στην ιστοσελίδα gbtimes. com– ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος μένει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα. 

Ο Χρήστος Ζαμπούνης είναι o επίσημος βιογράφος της τέως Βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας και έδινε τη συνέντευξη στα πλαίσια αφιερώματος της διεθνούς ιστοσελίδας στη Μοναρχία στην Ευρώπη με αφορμή την παραίτηση από το θρόνο υπέρ του γιου της , της Βασίλισσας της Ολλανδίας, Βεατρίκης.

Στην ερώτηση «είναι γνωστό ότι ο τέως Βασιλιάς έχει στερηθεί την ελληνική υπηκοότητα του και το διαβατήριο του» ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε: «Αυτό δεν τιμά το ελληνικό κράτος ως δημοκρατικό, εάν θέλει να λέγεται δημοκρατικό». Στην επερώτηση «πώς νιώθει ο βασιλιάς γι αυτό;», ήταν αποκαλυπτικός. «Από τις συζητήσεις μας, καταλαβαίνω ότι νιώθει περισσότερο Έλληνας και από εμάς τους δυο μαζί (εννοούσε τον δημοσιογράφο που έπαιρνε τη συνέντευξη).  Έχει την Ελλάδα στην καρδιά του. Από τότε που του επιτράπηκε να έρχεται ταξίδευε συνεχώς στη χώρα του. Μπορώ όμως τώρα να σας αποκαλύψω ότι εδώ και κάποιο καιρό, ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία μένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Το Λονδίνο έχει τελειώσει γι’ αυτόν ως τόπος διαμονής. Πλέον θα διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα».

Δείτε εδώ το βίντεο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση