ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

O Σταύρος Κυπριανού μιλά για τον ''γολγοθά'' του και στέλνει το δικό του μήνυμα

Δέσποινα Άσπρου

Μια σπάνια και ιδιαίτερα συγκηνιτική ανάρτηση έκανε η Γωγώ Αλεξανδρινού την Παρασκευή 5 Απριλίου. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για τον ιδιαίτερα σημαντικό της καλεσμένο της. "Με χαρά αλλά και αγωνία υποδέχομαι απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΡΙΚ τον αγαπημένο συνάδελφο Σταύρο Κυπριανού, με αφορμή την χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του "Υπάρχουν Άγγελοι". Πραγματεύεται μέσα από την προσωπική του περιπέτεια υγείας το μεγαλείο της δωρεάς οργάνων. Σας περιμένουμε στις οκτώ", έγραψε χαρακτηριστικά η Γωγώ. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος έπασχε από την νόσο των σταυροφόρων, μια ασθένεια που οδηγεί τον ασθενή σε αργό και βασανιστικό θάνατο και κατάφερε να βγει νικητής. Η ασθένεια είναι ανεξαιρέτως θανατηφόρα στα 8 με 10 χρόνια από την εκδήλωση της. Η μόνη θεραπεία ήταν η μεταμόσχευση ήπατος. 

"Είναι καθήκον και υποχρέωση μου μετά από αυτή την δυνατή εμπειρία που βίωσα, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Νιώθω ότι πήρα ένα δάνειο ζωής και μέσα από διάφορες δράσεις προσπαθώ να επιστρέψω ένα μικρός μέρος αυτής της ωφελής πίσω στην κοινωνία", είπε ο Σταύρος μιλώντας στην Γωγώ και κατάφερε να μας συγκινήσει όλους με το μεγαλείο της ψυχής του. Ο ίδιος επίσης, θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς την κοινωνία της Κύπρου: να μην φοβόμαστε την δωρεά οργάνων, μιας και πράγματι σώζει ζωές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση