ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Νίκος Γκαραβέλας στο LOVE FM 100.7, 88.7 & 108.0

Χαράς Ευαγγέλια για τους Κύπριους ακροατές. Ο πολυβραβευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας επιστρέφει κοντά στους ακροατές του στην Κύπρο.

Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και καθημερινά 10-12 το βράδυ ο Νίκος Γκαραβέλας θα κάνει τις νύχτες μας μαγικές μέσα από τις συχνότητες του Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0. Με προσεγμένες εκπομπές ειδικά για τους Κύπριους fans του ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός ετοιμάζεται να μας κάνει και πάλι να χαθούμε στη μοναδική ατμόσφαιρα των εκπομπών του.

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και χαρά που θα είμαι πάλι κοντά στην Κύπρο και τους ακροατές του πιο ερωτικού ραδιοφώνου. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μοναδική αίσθηση. Τους περιμένω όλους στον αέρα του Love Fm 100.7, 88.8 & 108.0». Ο Νίκος Γκαραβέλας έχει βραβευτεί με το βραβείο GRAMMY ως ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) , έχει κερδίσει πολλά άλλα βραβεία και πάντα οι εκπομπές του είναι πρώτες σε ακροαματικότητα.

Συντονιστείτε λοιπόν καθημερινά 10-12 το βράδυ με τον πιο ερωτικό σταθμό Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0 και μαγευτείτε από τον Νίκο Γκαραβέλα, τις μουσικές του επιλογές και την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Μέσα από το internet τον ακούτε στο www.lovefm.com.cy .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση