ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο νέος Υπουργός Εσωτερικών βάφτισε την κορούλα του

Στιγμές χαράς και ευτυχίας! 

Ο νέος Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και η σύζυγος του Ειρήνη βάφτισαν την κόρη τους Πηνελόπη, χτες Κυριακή με νονούς τον Υπουργό οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και τη σύζυγο του Εύα.

Η βάφτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην παλιά Λευκωσία στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σε πολύ όμορφο κλίμα, αν και η μικρή έκλαψε λίγο ως είθισται. Οι δυο γονείς δεν άφησαν από τα μάτια τους τη μικρή Πηνελόπη και φυσικά όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω της αυτή τη σημαντική μέρα. 

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Chateu Status σε μια όμορφη δεξίωση, όπου εκεί έδωσαν το "παρών" τους το προεδρικό ζεύγος Νίκου και Άντρης Αναστασιάδη, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι, αλλά και τη μικρούλα.

Ανάμεσα τους σύσσωμο σχεδόν το υπουργικό συμβούλιο μαζί με τις συζύγους τους , ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου , ο Μιχάλης Σοφοκλέους,ο Αλέξης και Παύλος Φωτιάδης με τις οικογένειες τους , η Ντόρις Παρασκευαίδη, ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης,ο Τάσος Τρύφωνος, η Πίτσα Ξιουρή κ.ά

Περισσότερα στο Beautiful People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή! 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση