ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο μουσικοσυνθέτης που επιτέθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του έδωσε τραγούδια και τώρα ξεσπά εναντίον του. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπονάτσο ο οποίος τα... χώνει στον Γιάννη Πλούταρχο αποκαλώντας τον υποκριτή.

Ο Ανδρέας Μπονάτσος, ενώ βοήθησε τον τραγουδιστή στα πρώτα βήματα, το... Καλό Παιδί της δισκογραφίας σύμφωνα με τον πρώτο του γύρισε την πλάτη: ''ενώ εγώ ήμουν αυτός που του έγραψε τα πρώτα του κομμάτια όπως το ''σε κουβαλάω μέσα μου'' αλλά και τον παρθενικό του δίσκο, εκείνος φαίνεται να τα ξέχασε όλα αυτά'' είπε ο μουσικοσυνθέτης στην Espresso.


Έμενα σ’ ένα τριώροφο σπίτι στην Ανάβυσσο. Αντίκρυσα μπροστά μου ένα παιδί το οποίο είχε κίτρινα νύχια από τις βαφές. Ήταν ένας κουρασμένος κομμωτής και εμείς τον κάναμε τραγουδιστή. ''Μάλιστα μαζί με τον Γιώργο Μαρκάκη, του αλλάξαμε και το επίθετο, από Κακοσαίο σε Πλούταρχο''.

Τι όμως έγινε και ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Ανδρέα Μπονάτσο δεν λένε ''ούτε καλησπέρα''. 

''Το 2009, όντας καταξιωμένος πια, με επισκέφθηκε για να ακούσει τα τραγούδια μου για το νέο του cd. Τότε θυμάμαι πως μου έλεγε ''και να μην τα πάρω να ξέρεις πως είναι εξαιρετικα'' μετά ξαναερχόταν και έλεγε το ίδιο πράγμα. Τελικά δεν επέλεξε κανένα μου τραγούδι για το cd του. Θα προτιμούσα να μου πει από την αρχή πως δεν του αρέσουν''.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Μπονάτσος:

O Ανδρέας Μπονάτσος έχει γράψει περισσότερο από 100 τραγούδια σε αρκετά δυνατά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Έχει γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Άντζυς Σαμίου όπως το ''Ούτε καπνίζω, ούτε πίνω...'' ''Μίσος'', ''Γι αυτά τα μάτια'' ενώ έχει γράψει την μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Γονίδη ''Για μια γυναίκα''. Είναι ο δημιουργός του τραγουδιού ''Για να είμαι ειλικρινείς'' που σκαρφάλωσε στα charts από τη φωνή του Νίνο, ενώ τραγούδια έχει δώσει στην Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Μάρω Λύτρα, Μπέσυ Αργυράκη, Βαλάντη, Μαντώ, Στέλλα Γεωργιάδου, Λευτέρη Παναζή και πολλούς άλλους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση