ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Μαργαρίτης Σχοινάς ήταν η πιο όμορφη έκπληξη του Masterchef

Ξεσήκωσε το twitter

Μια μεγάλη έκπληξη μας επιφύλασσε χθες το MasterChef αφού οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν για τους κριτές αλλά και για την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ψηφιακή Ευρώπη κυρία Margrethe Vestager και τον  αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κύριο Μαργαρίτη Σχοινά.

Οι δύο λαμπεροί καλεσμένοι κλήθηκαν να κρίνουν το φαγητό τον παιχτών στο Ιδρυμα Πολιτιμού Σταύρος Νιάρχος μαζί με τους άλλους τρείς κριτές. Πάντως τα πιάτα φάνηκαν να τους άφησαν ικανοποιημένους αφού η κυρία Vestager δεν έκανε καθόλου αρνητικά σχόλια ενώ ο κύριος Σχοινάς για το μόνο πιάτο που είχε αντίρρηση ήταν αυτό του γλυκού της πράσινης ομάδας.

Το twitter τρελάθηκε με την εμφάνιση των δύο κριτών και ιδιαίτερα με τον Μαργαρίτη Σχοινά που όπως έγραψαν είναι πολύ συμπαθείς.


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα έκανε και χιούμορ με το όνομα του καλεσμένου που παραπέμπει στους γνωστούς τραγουδιστές. «Τώρα δε μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα… Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτετε όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού».

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Σχοινάς βρέθηκε στην Κύπρο στον 2ο digital agenda summit 2019 όπου διοργανώνει η SPP media, ως ομιλητής.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X