ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Λουκάς Φουρλάς μιλά για την απόφασή του να δώσει τη μάχη του στις Ευρωεκλογές

Για την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, μίλησε ο Λουκάς Φουρλάς.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, λέγοντας πως είναι άνθρωπος που παίρνει ρίσκα και δεν θέλει να εφησυχάζει.

''Νομίζω ωρίμασαν οι συνθήκες για να κάνω αυτό το  βήμα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση.  Ήταν μια απόφαση που ανατρέπει όσα κάνω αυτή τη στιγμή. Είμαι ο Λουκάς που ξέρει όλος ο κόσμος. Έφτασε η ώρα να πάρω θέση σε σημαντικά πράγματα που βλέπω γύρω μας, Θέλω να δώσω τη μάχη μου να πείσω κάποιους ανθρώπους να δώσουν την ψήφο τους.  Μπαίνοντας σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να έχω περισσότερα εφόδια και αν καταφέρω να το πετύχω θα έχω κάνει ένα βήμα μπροστά ως Λουκάς.''

Όσον αφορά το πώς δέχθηκε ο γιος του Ιάσονας την συγκεκριμένη απόφαση, ο Λουκάς Φουρλάς δήλωσε πως έχει συζητήσει με την οικογένειά του σχετικά με το τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση εκλογής του, ενώ ανέφερε πως προτεραιότητά του είναι φυσικά η οικογένειά του. 

Δείτε τη συνέντευξή του στο video που ακολουθεί:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X