ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο κυπριακός γάμος στις Σπέτσες που μαγνήτισε τα βλέμματα

Ποιο ζευγάρι από την Κύπρο έκανε φαντασμαγορικό γάμο;

Ένας 100% Κυπριακός γάμος με φαντασμαγορικές πινελιές διεξήχθη στο γραφικό νησί των Σπετσών στην Ελλάδα και μάλιστα «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για τους Ιωάννα Πουπούτση και Νίκο Καρπέττα, το ζευγάρι γιατρών από την Κύπρο. 

Συγκεκριμένα, οι δύο νέοι επέλεξαν τις Σπέτσες για να θυμούνται μια ζωή το μεγάλο βήμα που έκαναν και για να τους αφήσει μια όμορφη «γεύση» ολόκληρη η εμπειρία στο νησί. Φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι που τους αγαπούν και τους στηρίζουν βρέθηκαν δίπλα τους για να μοιραστούν τη χαρά του νεόνυμφου ζεύγους.

100% Κυπριακός λοιπόν έγινε ο γάμος καθώς τα παραδοσιακά αλλάματα με τη συνοδεία βιολιού και λαούτου δεν έλειψαν ενώ την ίδια στιγμή οι «Καρτζιαλαμάες» άφησαν την Κυπριακή σφραγίδα στον γάμο.

Η νύφη, Ιωάννα Πουπούτση επέλεξε ένα όμορφο, ρομαντικό νυφικό ενώ στη δεξίωση αργότερα φόρεσε ένα νυφικό πιο απλό που άφηναν ακάλυπτους τους ώμους.  

Κάποιες πληροφορίες λένε πως η νύφη είναι ξάδερφη με τον Πρόεδρο της δημοκρατίς, κύριο Νίκο Αναστασιάδη αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη ενώ δεν φαίνεται να παρέστη κάποιο μέλος της προεδρικής οικογένειας της Κύπρου. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KARTZILAMAES (@kartzilamaes)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS