ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα

Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και οµίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν νωρίς το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξηµένεςµέσες και ψηλές νεφώσεις, που τοπικά δυνατό να δώσουν ελαφρές βροχές. Τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση