ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο γορίλλας με τα... ανθρώπινα χέρια που έγινε viral

Εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει η viral μια φωτογραφία που δείχνει τα δάχτυλα ενός μικρού γορίλλα. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι το πόσο πολύ έμοιαζαν τα δάχτυλα με αυτά του ανθρώπου. Θα τα πάρουμε όμως από την αρχή. 

Ο ζωολογικός κήπος της Ατλάντα γιόρτασε τα 6α γενέθλια ενός θηλυκού γορίλλα, της Anaka, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook. Από αυτές τις φωτογραφίες την προσοχή του κόσμου τράβηξαν τα δάχτυλα της. Τα χέρια των πιθήκων και των γορίλλων, όπως και να το κάνουμε πάντα θυμίζουν αυτά των ανθρώπων, αφού σε αντίθεση με άλλα ζώα έχουν νύχια στις άκρες των δαχτύλων. Η Anaka, όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, γεννήθηκε με ένα σημάδι και λόγω αυτού το χρώμα στο συγκεκριμένο σημείο διαφέρει από το υπόλοιπο σώμα. 

Δείτε το κοντινό που έγινε viral. 


Φωτογραφία Bored Panda / Zoo Atlanta

Όπως αναφέρει ο ζωολογικός κήπος, η προσωπικότητα της Anaka είναι όσο ξεχωριστό είναι και τα σημάδια στα χέρια της. ''Συχνά φωνάζει στη μαμά της και σε άλλους για να έχει κεντρικό σημείο στο φαγητό ή στον χυμό. Και συχνά κυκλοφορεί καβάλα στις πλάτες των αδερφών της''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
viral  |  anaka  |  γορίλλας  |  δάχτυλα  |  ζώα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση