ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Γιώργος Σταματάρης μιλά αποκλειστικά στο Love Fm

Ο Γιώργος Σταματάρης λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου στο Voice, μίλησε για την εμπειρία του στην πρωινή εκπομπή του Love Fm 88,7 - 100,7 και 105.7. 

Ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου μίλησαν με τον Γιώργο Σταματάρη ο οποίος αποκάλυψε τι συνέβη στο μεγαλύτερο talent show σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Ο ίδιος είπε πως το σκέφτηκε αρκετά για να λάβει μέρος στο Voice, ενώ η Αιμιλία Κενεβέζου είχε κάποιους ενδoιασμούς για αυτή του τη συμμετοχή, αλλά στο τέλος τον στήριξε πολύ. Όσον αφορά το παιχνίδι δήλωσε πως είναι αρκετά δύσκολό μέσα σε ενάμιση λεπτό να εντυπωσιάσεις τους coaches, ώστε να πατήσουν το κουμπί. 

Επίσης επειδή είναι γνωστή η φιλική σχέση με τον παρουσιαστή, Γιώργο Καπουτζίδη, ο ίδιος σημείωσε πως δεν το γνώριζε ενώ τον συνάντησε τυχαία στα παρασκήνια. 

Τελος είπε πως από χθες έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα και τα social media με συγχαρητήρια από τον κοσμό, αλλά και ευχές. Οι παρουσιαστές παρότρυναν τον τραγουδιστή να μετακομίσει στην Αθήνα, ενώ προέβλεψαν πως θα είναι το επόμενο «Voice of Greece».

Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση του Σταματάρη στο The Voice

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση