ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

''Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα''

Η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με το bullying στο talent show ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'', ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα ανάμεσα σ'αυτόν και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και την Τίνα Μεσσαροπούλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Ουγγαρέζος: ''Ο Καπουτζίδης έκανε bullying''

Αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως δέχθηκε λογοκρισία από τον Καπουτζίδη, ενώ σήμερα μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε στην ανάρτηση του σεναριογράφου που αναφέρθηκε στο όνομά της, λέγοντας: 

«Δεν κατονόμασα ποτέ τον κ. Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ δεν θα το κάνω! Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύπρια ηθοποιός στηρίζει δημόσια τον Καπουτζίδη για το θέμα του bullying

Επειδή έγινε λόγος για ομοφοβικό σχόλιο, εγώ θα σας πω ποιο είναι το «ομοφοβικό» μου σχόλιο και το αφήνω στην κρίση του καθενός από εκεί και πέρα. Είχε γίνει ένα μεγάλο θέμα τότε από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία εξέφρασε μια άποψη και είπα «Ελπίζω με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των gay, να υπερασπίζεσαι και τα δικαιώματα των straight ανθρώπων». Αυτό ήταν το «ομοφοβικό» μου σχόλιο. Το αν είμαι ομοφοβική ή όχι αυτό φαίνεται από τους φίλους μου, από τις παρέες μου, από την πορεία μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X