ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο φωτογράφος που ''τσάκωσε'' το μόριο της Κοντσίτα λύνει τη σιωπή του

Καμιά φορά λένε πως μία φωτογραφία αξίζει… χίλιες λέξεις και όχι μόνο. Κι όμως η φωτογραφία αποκάλυψη της Κοντσίτα που φανερώνει το… μόριο της κατά τη διάρκεια της πρόβας που έκανε στην Αυστρία για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αυτή τη στιγμή κάνει το γύρο των μεγαλύτερο sites και blogs του κόσμου αφού την έχει στην κατοχή της το Splash News.

Ο μοναδικός φωτορεπόρτερ που στιγμιαία τράβηξε… την εν λόγω «χρυσή» φωτογραφία, ο Νέαρχος Παναγιώτου και ανήκει στην δημιουργική ομάδα των περιοδικών του ομίλου SPP Media μιλάει αποκλειστικά στο must.com.cy για όλα.

Τράβηξες μία φωτογραφία η οποία κυριολεκτικά έγινε το talk of the town ολόκληρης της Ευρώπης. Πως έγινε η λήψη αυτή και αν το περίμενες πως σε κλάσματα δευτερολέπτων θα γινόσουν ο πιο περιζήτητος φωτορεπόρτερ της Ευρώπης…

Βασικά, όλα έγιναν εντελώς τυχαία. Ήμασταν περίπου 200 φωτογράφοι. Όλα έγιναν στην αρχή του τραγουδιού της και υπήρχε back light φωτισμός μέχρι να ξεκινήσουν οι πρόβες. Ξεκίνησα να τραβώ φωτογραφίες και προφανώς οι άλλοι περίμεναν να ανάψουν όλα τα φώτα και μετά να αρχίσουν τις λήψεις με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη φωτογραφία να αποτυπώθηκε στην δική μου κάμερα. Ότι έγινε ήταν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Οι άλλοι φωτογράφοι δεν πρόλαβαν το συγκεκριμένο θέαμα;

Όχι γιατί μετά της φόρεσαν μία τεράστια ουρά από πίσω της και μαζί με όλα τα φώτα που άναψαν εξαφανίστηκε το συγκεκριμένο «σημείο» της Κοντσίτα. Δεν μπορούσε ποτέ ξανά να βγει η ίδια φωτογραφία.

Εσύ πότε ανακάλυψες πως η συγκεκριμένη φωτογραφία που τράβηξες φανέρωνε το επίμαχο «σημείο» της Κοντσίτα;

Όταν έβγαλα την φωτογραφία πρόσεξα πως κάτι σκίαζε χαμηλά στην Κοντσίτα και όταν πια τραγουδούσε εγώ πήγα πίσω τις φωτογραφίες από τη μηχανή μου για να δω αν όντως ήταν αυτό ή κάτι άλλο… Ήθελα να σιγουρευτώ.

Και αμέσως σήμανε συναγερμός απ’ όλα τα πρακτορεία της Ευρώπης….

Ναι αλλά εγώ την έδωσα στο πρακτορείο που συνεργαζόμουν και εκείνο με τη σειρά του την προμηθεύει παντού. Εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα πως την είχα μόνο εγώ αποκλειστικά αλλά μετά όταν το συζητούσαμε όλοι οι φωτογράφοι κατάλαβα πως το συγκεκριμένο πλάνο το τράβηξα μόνο εγώ.

Μια τέτοια φωτογραφία συνήθως πόσο μπορεί να πουληθεί….

Δεν υπάρχει τιμή. Είναι ανάλογα με την ζήτηση. Εγώ την έδωσα στο πρακτορείο που συνεργάζομαι και εκείνο τις διανέμει εκεί που θα την ζητήσουν. Όταν έχεις κάτι αποκλειστικό και αξίζει σίγουρα μπορεί να πάει καλά οικονομικά..

Η Κοντσίτα πως αντέδρασε; Το έμαθε ότι εσύ ήσουν εκείνος που τράβηξες το επίμαχο της σημείο; Επικοινώνησε ποτέ κάποιος μαζί σου από τους συνεργάτες της…. ;

Δεν νομίζω να το έμαθε εκείνη τη μέρα πως υπήρχε η φωτογραφία αυτή ούτε και με πήρε κάποιος τηλέφωνο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση