ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

O casual Αλέξης και ο γοητευτικός Macron

Στο νησί μας βρίσκεται ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, καθώς και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, οι οποίοι θα παρευρευθούν στη σύνοδο των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Med7).

Ο Emmanuel Macron έφθασε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος και χωρίς τη σύζυγό του, ενώ για άλλη μια φορά ξεχώρισε με την γοητευτική του παρουσία αφού επέλεξε ένα κλασικό σκούρο μπλε κοστούμι και  γραβάτα στους ίδιους χρωματισμούς.

Σε πολλούς πολιτισμούς το μπλε θεωρείται το πιο προστατευτικό απ’ όλα τα χρώματα.

Το navy blue ειδικότερα, αντιπροσωπεύει αφοσίωση και αξιοπιστία και είναι το χρώμα που συμβολίζει την αληθινή φιλία. Γι’ αυτό το μπλε είναι το ιδανικό χρώμα για την έκφραση της ειλικρίνειας. Όταν οι πολιτικοί πολιτεύονται και διεκδικούν κυβερνητικές θέσεις, συχνά επιλέγουν να φορούν μπλε κουστούμια. Εξάλλου, ποιος πολιτικός θέλει να περνιέται για αναξιόπιστος;

Από την άλλη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πιστός στο -χωρίς γραβάτα λουκ του- έκανε μια casual εμφάνιση κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, επιλέγοντας γκρι σακάκι και μαύρο πουκάμισο. Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν, το να μη φορά γραβάτα είναι μια κατάκτηση για τον ίδιο. Αργότερα βέβαια έκανε μια δεύτερη εμφάνιση, φορώντας σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

«Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά, αν θέλετε, φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην λεωφόρο Λεμεσού

Εφτασε ο Macron στην Κύπρο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση