ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο Αντετοκούνμπο στην κορυφή του κόσμου: Συγκινημένος και φορώντας σακάκι με την Ακρόπολη

Την κορυφαία διάκριση της καριέρας του απολαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο,που αναδείχθηκε ο  πολυτιμότερος παίχτης του ΝΒΑ για την σεζόν που πέρασε. Πρόκειται για τον δεύτερο Ευρωπαίο, μετά τον Γερμανό Ντιρκ Νοβίτσκι και το 2007 με τη φανέλα του Ντάλας, που κέρδισε το σχετικό βραβείο MVP!

Ο «Giannis» κατάφερε να πετύχει στη φετινή σεζόν να έχει 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ, ενώ η ομάδα του ήταν η κορυφαία στην κανονική διάρκεια του NBA. Σημειώνεται ότι ήταν φαβορί μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ, τους οποίους ξεπέρασε το επίτευγμά του έχει ξεχωριστή σημασία.

Η ανακοίνωση του ονόματός του στην τελετή βράβευσης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της συγκίνησής του. «Σας αγαπώ πολύ. Είστε τα πρότυπά μου. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκπληκτική μου μητέρα, τη Βερόνικα» είπε ενώ ευχαρίστησε και την Ελλάδα.

Ακόμα και η στυλιστική επιλογή που έκανε για την σημαντική αυτή βραδιά, ήταν για να τιμήσει την Ελλάδα, μιας και στο εσωτερικό του κοστουμιού που δημιούργησε ο  Γιώργος Παπαδόγραμβρος, είχε μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια: την Ακρόπολη.

Δείτε την συγκινητική ομιλία του κατά την βράβευση:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση