ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο Άγιος Βασίλης ''εισέβαλε'' στο Μακάρειο Νοσοκομείο μοιράζοντας αγάπη

Αυτές τις μέρες εορτών αλλά και πολλής αγάπης που παίρνουμε και δίνουμε όλοι στους δικούς μας ανθρώπους, υπάρχουν και κάποιοι που περνάνε πιο δύσκολα. Αυτούς δεν πρέπει να τους ξεχνάμε ποτέ αλλά να τους δίνουμε όση περισσότερη αγάπη μπορούμε.

Μια υπέροχη πρωτοβουλία έφεραν σε πέρας, ο Οργανισμός REACTION, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, το Isavella Kids και το fantasticeshop για την παραμονή των Χριστουγέννων, για τα παιδάκια που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, τις μέρες των γιορτών. Σύμφωνα με την δημοσίευση στην σελίδα του REACTION, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και τα ξωτικά του, "εισέβαλαν» στους θαλάμους του νοσοκομείου, για να σκορπίσουν χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς, που, τέτοιες μέρες, θα περάσουν πιο δύκλολα αφού θα τις περάσουν μακριά απο το σπίτι τους.

Μια όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο με χορούς, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πολύ αγάπη αλλά και θετική ενέργεια να γεμίζει τις καρδιές αυτών των μικρών ηρώων! Για να μην περάσει κανένα παιδί θλιμμένες γιορτές...

Δείτε το βίντεο εδώ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση